Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κουτσελιού – Υποδοχή της Φλόγας της Αγάπης στις 10/9/2010

Την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 το απόγευμα ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κουτσελιού
πραγματοποιεί την 8η Λαμπαδηδρομία των εθελοντων αιμοδοτών στο Δ. Δ. Κουτσελού του Δήμου Παμβώτιδας . η λαμπαδηδρομία έχει σκοπό να ωθήσει τους νέους ηλικίας πάνω από το 18ο έτους να γίνουν εθελοντές αιμοδότες. Να προσέλθουν στο κέντρο αιμοδοσίας για να προσφέρουν 10 λεπτά από τη ζωή τους για να δώσουν μία φυάλη αίμα δύο φορές το χρόνο . Έτσι ο εθελοντής αιμοδότης γίνεται κοινωνός της σωτηρίας του συνανθρώπου του σώζοντας τον από το θάνατο και κυρίως τον νέο μετά από ένα ατύχημα γιατί αυτός θέλει να ζήσει για να δει τα εγγόνια του να παίζουν χαρούμενα. Γιατί ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΕΜΊΖΟΥΝ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΨΥΧΉ ΣΟΥ. Αυτοί είναι οι εθελοντές αιμοδότες.
Καλούνται οι κατοικοι του Κουτσελιού να παρευρεθούν στην εκδήλωση .
ΤΟ πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

Τη φλόγα μεταφέρουν στο χώρο της αφής τα μέλη του Δ.Σ. της Π. Ο. Σ. Ε. Α. δηλ. στην αυλή του Δημαρχείου του Δημου Παμώτιδας. Οι λαμπαδηδρόμοι παραλαμβάνουν την φλόγα και την μταφέρουν στο Δ, Δ, Κουτσελιού μέσω της 2ης ΕΠ. ΟΔΟΥ με την συνοδία του Ε. Κ.Α Β. ενώ η τροχαία θα ρυθμίζει την διέλευση των οχημάτων μέχρι το Κουτσελιό,που θα γίνει το άναμα του βωμού.
Οι λαμπαδηδρόμοι και οι παρευρισκόμενοι θα κρατήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των εθελοντών αιμοδοτών που έχασαν νέοι τη ζωή τους.
οι προσκεκλημένοι των φορέων θα απευθύνουν χαιρετισμό
στη συνέχεια το χορευτικό τμήμα του συλλόγου θα παρουσιάσει πρόγραμμα παραδοσιακών χορών.
η εκδήλωση θα κλείσει με μικρή δεξίωση για τους εθελοντές αιμοδότες.

Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ

ΔΡΟΣΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ

Κοινοποίηση
Scroll to Top