Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κουτσελιού – Αποτελέσματα 8ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα χειροκροτήματα όλων των παρεβρισκομένων απέσπασαν οι μικροί λαμπαδηδρόμοι του Δ.Δ. Κουτσελιού του Δήμου Παμβώτιδας, που μετέφεραν την φλόγα της αγάπης στη πλατεία του χωριού. Από τους αιμοδότες παρ΄ότι προσεκλήθησαν για να συμμετέχουν στην εκδήλωση μόνο λίγοι παρεβρέθηκαν. Από το σημείο της αφής ήταν η 2η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ , που διέρχεται από την έδρα του Δήμου τον Κατσικά. Οι λαμπαδηδρόμοι του ποδοσφαιρικού αθλητικού ομίλου Κουτσελιού παρέδοσαν στα μικρά παιδιά τη φλόγα στην παιδική χαρά για να συνεχίσουν το δρόμο της αγάπης μέχρι την πλατεία του χωριού όπου άναψαν και το βωμό. Τους λαμπαδηδρόμους για την ρύθμιση της κυκλοφορίας συνόδευσε το περιπολικό του Α. Τ. Κατατσικάς μαζι με τον διοικητή του τμήματος καθώς και το Ε. Κ. Α. Β. παρόντα και τα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια που κάλυψαν την εκδήλωση και την επόμενη την παρουσίασαν στα δελτία ειδήσεων. Μετά το άναμα του βωμού και πριν αρχίσουν οι χαιρετισμοί από τους εκπροσώπους της Π. Ο. Σ. Ε. Α. τον ειδικό γραμματέα ιατρό κ. Γιώργο Μανουσαρίδη και την δ/τρια του ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΙΟΥ Γ. Χ’ΚΩΣΤΑ κ. Γκιώκα οι παρεβρισκόμενοι στην εκδήλωση κράτησαν ενός λεπτού σιγή για να τιμήσουν τους εκλειπόντες αιμοδότες.
Στο χαιρετισμό του ο κ. Μανουσαρίδης τόνισε με έμφαση το σκοπό του εθελοντισμού και της αιμοδοσίας γενικότερα ενώ η κ. Γκιώκα επισήμανε την σημασία , που έχει η δωρεά των οστών και των βλαστοκυττάρων . Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος του Δήμου Παμβώτιδας κ. Ευάγγελος Πήχας. Η εδήλωση έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς από το τμήμα εμφανίσεων του Συλλόγου και την καθιαιρωμένη δεξίωση.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο Γ. Γραμματέας και υπεύθυνος τύπου του Συλλόγου Δρόσος Ξενοφών. Από την μεριά του Συντονισμού της πορείας την λαμπαδηδρομία την επιμελήθηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου Σπύρος Διαμάντης την επιμέλεια του προγράμματος των χορών ο χοροδιδάσκαλος κ. Στέφανος Σακκάς

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ

ΔΡΟΣΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ

Κοινοποίηση
Scroll to Top