ΣΕΑ ΡΟΔΟΥ – ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

Μια εξαιρετική αθλητική εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Πελοποννησίων Ρόδου ”Ο ΜΩΡΙΑΣ”  σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015, για ένα μεγάλο σκοπό που αφορά όλους μας.

Ένα δώρο ζωής σε όλους τους συνανθρώπους μας.

….ήταν μια όμορφη εκδήλωση  που σύμφωνα με την υπόσχεση του Προέδρου της Ομοσπονδίας  κ. Παναγιώτη Εγγλέζου,  η εκδήλωση αυτή θα γίνει Θεσμός !!!!! άλλωστε ο μήνας Οκτώβριος για τον Σ.Π. Ρόδου ” Ο ΜΩΡΙΑΣ ” έχει χαρακτηριστεί σαν Μήνας Προσφοράς Αιμοδοσίας.

Οι συμμετέχοντες αθλητές – Μέλη των Πολιτιστικών Ομάδων – Συλλόγων έστειλαν με την παρουσία τους, Μηνύματα ανθρωπιάς, Αλληλεγγύης, Συνεργασίας και Πολιτισμού, στοιχεία που είναι απαραίτητα σ’ αυτές τις τόσο δύσκολες στιγμές που βιώνουμε στη χώρα μας.

Ο καθένας στο κομμάτι που του αναλογεί, μπορεί να βοηθήσει. Ο κόσμος μπορεί να το κάνει αυτό με την στήριξή του, αλλά και με την σωστή συμπεριφορά του. Όλοι χρειάζονται, όλοι μπορούν να προσφέρουν.

Είναι στόχος όλων, η προσφορά  ανεκτίμητης  βοήθειας  στο συνάνθρωπο μας  που το έχει ανάγκη.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αιμοδοτών Ρόδου –  ευχαριστούμε όλα τα Μέλη των Δ.Σ – τους παίκτες που συμμετείχαν καθώς επίσης και τον κ. Μιχάλη Βιτζηλαίο – ιδιοκτήτη των γηπέδων ” 5Χ5 ” για την βοήθεια, την προσφορά, την άψογη συνεργασία και συνδρομή στην επιτυχία της όλης  πρωτοβουλίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Φιλήμονας Νικολάου

Κοινοποίηση
Scroll to Top