Σ.ΑΙ.Δ.Ο.Σ.Μ.Υ. ‘’ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΓΙΤΗΣ’’ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος και Μέριμνας Υγείας «Κωστάκης Μεσογίτης» θα εορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη τιμώντας έμπρακτα το φετινό μήνυμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας «το αίμα μας ενώνει όλους» με τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 διοργανώνουμε μία τρίωρη “Βόλτα Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης” των πολιτών της Μεταμόρφωσης για την Εθελοντική Αιμοδοσία από τις 6 ως τις 9 μ.μ. στις παιδικές χαρές και στις καφετέριες της περιοχής.

Την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 το πρωί συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Επιτροπής Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ε.Ν.Ε.Α.) και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) με τη στήριξη της ΕΛΤΑ Courier για ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την Εθελοντική Αιμοδοσία στα κεντρικά γραφεία της ΕΛΤΑ Courier (Λ. Βουλιαγμένης 115-117, Αθήνα).

Την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 το απόγευμα συμμετέχουμε στην εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σχετικά με την Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α) στο Γκάζι.

Είναι το  ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να προωθήσουμε τη Μεγάλη Ιδέα.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

Κοινοποίηση
Scroll to Top