ΣΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία και σε μια γιορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία σταSuperMarkets “3A ΑΡΑΠΗΣ” την Κυριακή  05/06/2016 στον χώρο της κεντρικής τους αποθήκης (έναντι ΤΕΙ),δείχνοντας έτσι εκτός από το επιχειρηματικό τους πνεύμα και το κοινωνικό τους πρόσωπο. Με  σύνθημα « Έλα και εσύ μαζί μας  με μια μόνο αιμοδοσία σου μπορείς να σώσεις τρεις ζωές» νέοι και νέες με φωτεινά πρόσωπα και χαμόγελο στα χείλη προσέφεραν απλόχερα ζωή  από την ζωή τους στους άγνωστους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης δήλωσαν:

Σας ευχαριστούμε.!

Ήταν μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση για όλους εμάς στα «3Α ΑΡΑΠΗΣ supermarkets”, που ανταποκριθήκατε στο  κάλεσμα  μας για εθελοντική αιμοδοσία. Σήμερα, Κυριακή  5 Ιουνίου επιβεβαιώσατε και εσείς με τον καλύτερο τρόπο  την αξία του εθελοντισμού, τη δύναμη της αλληλεγγύης, την αξία εκδηλώσεων αγάπης που …ενώνουν..!!!

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κ.Υ. Χαλανδρίτσας «Ο Άγιος Χαράλαμπος» ευχαριστεί και συγχαίρει τη διεύθυνση της Εταιρίας για την άριστη συνεργασία και την άρτια οργάνωση, καθώς και το προσωπικό για την αθρόα προσέλευση του.

Σίγουρο είναι ότι με τέτοιες πρωτοβουλίες η κοινωνία μας γίνεται καλύτερη.

Ευχόμεθα η προσπάθεια αυτή να γίνει φωτεινό παράδειγμα και να βρει  μιμητές.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                                        Η Γ. Γραμματέας

Αθ. Θεοδωρόπουλος                                                    Αμαλία Λύτρα

Κοινοποίηση
Scroll to Top