ΣΕΑ ΑΜΦΙΣΣΑΣ – 20η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ

20η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΠΟΣΕΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ

Με εντυπωσιακή συμμετοχή όλων των φίλων του Συλλόγου μικρών και μεγάλων  άναψε ξανά στην πόλη μας την Πέμπτη  22/9/2022 η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ της 20ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΛΑΜΠΔΗΔΡΟΜΙΑΣ ΠΟΣΕΑ για να μεταφέρουν το μήνυμα της Αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς σε κάθε σημείο του Δήμου Δελφών και της Φωκίδας μας.  Στόχος όλων μας η αυτάρκεια αίματος στην χώρα μας μόνο από εθελοντικό αίμα.

Μαζί μας όλοι. Τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δελφών Παναγιώτης Ταγκαλής ,ο  Αντιδήμαρχος του Δήμου Δελφών Λουπάκος Νικόλαος , ο Προέδρος του Δ.Σ του Δήμου Δελφών Κατσικούλης Νικόλαος .Χαιρετισμούς έστειλαν  και ο Βουλευτής Ιωαν. Μπούγας αλλά και ο Αντιπ. Π.Ε Φωκιδας Δελμούζος Γεώργιος. Δυναμικό αιμοδοτικό παρόν και από του Περιφ. Σύμβουλο  ΠΣΤΕ Παρασκευά Δρ.

Εκεί ήταν και τόσοι άλλοι φίλοι αιμοδότες. Τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην εθελοντική Αιμοδοσία 10 εθελοντές αιμοδότες. Όμορφη έκπληξη κι η παρουσία από τον αγαπημένο φίλο μας Ελευθέριο Γ. Πολυκρέτη μέλος της Επιτροπής Παιδείας της ΠΟΣΕΑ.

Στην άψογα οργανωμένη εθελοντική αιμοδοσία και με εκλεκτά κεράσματα που έγινε στον χώρο του πάντα ζεστού Πνευματικού Κέντρου για την οποία ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν που έγινε παράλληλα με την όλη εκδήλωση συγκεντρωθήκαν  65 μονάδες αίματος. Να ευχαριστήσουμε ξανά όλους στην Υπ. Αιμοδοσίας του ΓΝΑ.

Σημαντικό ότι γινόταν σε όλους άνω των 40ετων  και δωρεάν εξέταση  με φορητό μηχάνημα με υπέρηχο διερεύνησης κοιλιακής αορτής (πιθανό ανεύρυσμα) από το ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του ΓΝΑ και τον ιατρό  Παναρίτη Βασίλειο.

Η δράση αυτήν θα επαναληφθεί την Τετάρτη 28/09/22 μετά τις 17.30 στο ίδιο μέρος.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών  Αιμοδοτών Άμφισσας <Οι Άγιοι Ανάργυροι> ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟΥΣ  για την συνεχή υποστήριξη  και συμπαράσταση στις δράσεις.

ΣΕΑ ΑΜΦΙΣΣΑΣ <ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ >

ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟς ΣΥΛΛΟΓΟς με ….ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

Κοινοποίηση
Scroll to Top