Τη Φλόγα της Αγάπης της 20ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας υποδέχτηκαν στο Μαρούσι

Τη Φλόγα της Αγάπης της 20ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδας υποδέχτηκαν στο Μαρούσι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής και δεκάδες εθελοντές αιμοδότες, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022.

Στην είσοδο του Δημαρχείου η Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδας κα Αθηνά Εξάρχου, σε συνέχεια της λαμπαδηδρομίας από το Αιγάλεω, παρέδωσε τη Φλόγα της Αγάπης, που παρέλαβε εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρος Κόνιαρης. Καλωσορίζοντας την 20η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στο Μαρούσι ο κ. Κόνιαρης μεταξύ άλλων υπογράμμισε:

«Ενώνουμε τις δυνάμεις και ενισχύουμε την προσπάθεια για συνεχή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για την Εθελοντική Αιμοδοσία. Ας στείλουμε όλοι μαζί μήνυμα ελπίδας προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται και ας αναδείξουμε την επιτακτική ανάγκη για προσφορά αίματος. Με την ευκαιρία αυτή, σας προσκαλούμε στην επόμενη Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10, 11 και 12 Οκτωβρίου 2022, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου».

Παράλληλα, ο κ. Κόνιαρης ευχαρίστησε θερμά για τη σημαντική συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσηςτον Αντιδήμαρχο Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδη, την Αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη, την εταιρεία ΒΙΚΟΣ για τη χορηγία σε εμφιαλωμένο νερό, το Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου,την Τροχαία Κηφισιάς, τους εργαζόμενους των Εξωτερικών Συνεργείων και τους εθελοντές του Δήμου.

Επίσης, εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Θεόδωρου Αμπατζόγλου, η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη μετέφερε το χαιρετισμό του, σημειώνοντας μεταξύ άλλων:

« Σήμερα μεταλαμπαδεύουμε το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς,  της αγάπης και της αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο, ενώνοντας τις δυνάμεις μας με τους εθελοντές αιμοδότες Ελλάδας.

Παράλληλα, στέλνουμε μήνυμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την εθελοντική αιμοδοσία και ιδιαίτερα στη νέα γενιά γιατί στην προσπάθεια να σωθεί μια ζωή δεν περισσεύει κανείς.»

Η Αντιπρόεδροςτης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδας κα Αθηνά Εξάρχου υπογράμμισε από την πλευρά της ότι «σκοπός και στόχος της Λαμπαδηδρομίας είναι να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει τους πολίτες, ώστε να στηρίξουν την προσπάθεια του Δήμου», καθώς όπως ανέφερε«στον κύκλο της ζωής μας όλοι θα χρειαστούμε αίμα είτε εμείς, είτε το συγγενικό μας περιβάλλον, οπότε είναι καλό τη στιγμή που είμαστε υγιείς να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη».«Το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας-επισήμανε- είναι να δοθεί στα νέα παιδιά, που θα είναι η συνέχεια σε αυτή την προσπάθεια».

Ακολούθως ξεκίνησε η Λαμπαδηδρομία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, με πρώτο λαμπαδηδρόμο τον κ. Πέτρο Κόνιαρη και ακολούθως συμβολικά τη Φλόγα της Αγάπης παρέλαβαν διαδοχικά η Ισμήνη Σταμάτη με τον 4χρονο γιό της Πάνο Καρκατσούλη, ο Παναγιώτης Μακροποδαράςμέλος του Forumτης Νέας Γενιάς και μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής, η Έφη Μανιάτη ως εκπρόσωπος των ΚΑΠΗ, ο Αλκίνοος Τσέκος με την ΝτέπυΜπιλιλή με αμαξίδιοως εκπρόσωπος των Ατόμων με Αναπηρία, η Αγάπη Τσιροπούλου, ως εκπρόσωπος των εργαζομένων και εθελόντρια αιμοδότης και τέλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Σμυρνής που άναψε  το βωμό και παρέδωσε τη Φλόγα της Αγάπης για  να συνεχίσει το ταξίδι της, με τελικό προορισμό την Κέρκυρα.

Στην τελετή Αφής και στη λαμπαδηδρομία συμμετείχαν επίσης:

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Νικολαράκος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας  κ. Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης κα Φανή Λέκκα και η Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» Βούλα Βανδώρου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κοινοποίηση
Scroll to Top