Σύλλογοι

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ‘’ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ’’

  • Περιοχή: ΣΕΡΒΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
  • Διεύθυνση: Αγίου Γεωργίου 5, ΣΕΡΒΙΑ ΚΟΖΑΝΗ 50500 Τηλέφωνο : 2464023045 , Fax: 2464023045 E-mail: aimodotikosservion@yahoo.gr
  • ..

 

Διοικητικό Συμβούλιο:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΧΗΡΑ ΟΛΓΑ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΜΑΡΑΜΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΓΚΑΜΠΟΥΡΑ ΑΘΗΝΑ

 ΤΑΜΙΑΣ : ΣΤΑΜΠΛΙΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΕΛΟΣ ΠΕΝΕΑ ΚΟΚΟΛΙΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Σερβίων ιδρύθηκε το 1990από μία ομάδα δημότων της πόλης των Σερβίων που συνειδητοποίησε την σπουδαιότητα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας για την περιοχή και την χώρα μας γενικότερα και προσπάθησε και συνεχίζει να προσπαθεί ώστε να διαδώσει την ιδέα αυτής της ανιδιοτελούς προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο σε όλο και περισσότερους συμπολίτες του.

Οι δραστηριότητες του Συλλόγου περιλαμβάνουν :

-         Δύο τακτικές και μία έκτακτη σε ημερομηνία, Αιμοδοσίες τον χρόνο σε συνεργασία με τα Νοσοκομεία Κοζάνης και Πτολεμαΐδα.

-         Διοργάνωση διαλέξεων και συζητήσεων για την Εθελοντική Αιμοδοσία στην πόλη μας και σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου.

-         Συμμετέχουμε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου με στόχο την προβολή του Συλλόγου μας.

-         Διοργανώσαμε τον Ιούνιο του 2006 τον 1ο Πανελλήνιο Ποδηλατικό Γύρο της λίμνης Πολυφύτου προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη.  Σκοπός μας είναι να γίνει θεσμός σαν πανελλήνια εκδήλωση για την διάδοση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

-         Προσέγγιση της νεολαίας του Δήμου μέσα από διαγωνισμό έκθεσης με θέμα την Αιμοδοσία και επισκέψεις στα σχολεία της περιοχής για καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση. 

Ο Βιοχημικός Αναλυτής του Κέντρου Υγείας Σερβίων αποτέλεσε τη μεγάλη προσφορά του ΣΕΑ Σερβίων στην τοπική κοινωνία. 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου είναι πενταμέλες με τριετή θητεία και αποτελείται από τους :

Βέκιο Ιωάννη                          Πρόεδρο

Μαραμή Αθανάσιο                 Αντιπρόεδρο

Παπαχαρίση Γεώργιο             Γ. Γραμματέα

Παπαχαρίση Τιμόθεο              Ταμία

Γκαμπουρά Αθηνά                  Δημοσίων Σχέσεων

Ο ΣΕΑ Σερβίων είναι ενεργό μέλος της ΠΟΣΕΑ από το 1995 και πρωτοστάτησε στην δημιουργία του Συνδέσμου Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Δυτικής Μακεδονίας το 1998.

Στόχοι μας : Σαν ενεργό μέλος του Συνδέσμου Δυτικής Μακεδονίας, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε νέους Συλλόγους κυρίως μέσα από τις εκδηλώσεις των Πανελλήνιων Λαμπαδηδρομιών της ΠΟΣΕΑ.

Να καταστήσουμε μαζί με τους υπόλοιπους φορείς, την Ελλάδα Αυτάρκη από Εθελοντικό και άρα ασφαλές για το κοινωνικό σύνολο Αίμα.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο