ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣΕΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣΕΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024, ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕΑ κ. Χρήστος Πρωτόπαπας συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα της ΠΟΣΕΑ  κ. Θεολόγο Ζώτο και το μέλος του Δ.Σ. κα Ειρήνη Μάνη, επισκέφθηκαν τα Φάρσαλα στα πλαίσια της εκδήλωσης κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Επαρχίας Φαρσάλων.

Ιδιαίτερη συγκινησιακή στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η βράβευση του επίλεκτου συνεργάτη της Ομοσπονδίας κ. Αποστόλη Πανταζώνα, ο οποίος έλαβε Τιμής Ένεκεν με απόφαση του Δ.Σ. της ΠΟΣΕΑ για την πολύτιμη συμβολή του στην ανάπτυξη της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στη χώρα μας καθώς και για την εδραίωση της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών.

Επιπρόσθετα, η Ομοσπονδία απένειμε Τιμής Ένεκεν και στο σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Επαρχίας Φαρσάλων ως την ελάχιστη αναγνώριση του τεράστιου έργου που επιτελεί επί σειρά ετών.

Την όμορφη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα φιλικό, ζεστό και χαρούμενο τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι της εκκλησίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΣΕΑ τους εύχονται εγκάρδια καλή και δημιουργική νέα χρονιά.

Με εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

           Ο Πρόεδρος                                                                              O  Γενικός Γραμματέας                

    Χρήστος Εμ. Πρωτόπαπας                                                            Θεολόγος Χρ. Ζώτος

 

 

Κοινοποίηση
Scroll to Top