ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΣΕΑ κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ           ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΣΕΑ κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ

                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΣΕΑ κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ

               ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) ανακοινώνει την επικείμενη περιοδεία του Προέδρου της, κ. Χρήστου Πρωτόπαπα, στο Νομό Ηλείας  και συγκεκριμένα στη Γαστούνη, Ζαχάρω και Πύργο Ηλείας, την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024.

Στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης, ο κ. Πρωτόπαπας θα συναντήσει εκπροσώπους της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων των Δημάρχων Γαστούνης, Ζαχάρως και Πύργου, του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ.κ. Αθανάσιο, της Διευθύντριας Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Πύργου και των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και Φορέων που δραστηριοποιούνται στην Εθελοντική Αιμοδοσία, αναπτύσσοντας το διάλογο για τα θέματα που αφορούν στην Αιμοδοσία. Έχει προσκληθεί να συμμετέχει στην κοινή μας προσπάθεια και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) κ. Παναγιώτης Κατσίβελας.

Η περιοδεία εντάσσεται στο πλαίσιο των προετοιμασιών για την 34η Αμφικτιονία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντικής Αιμοδοσίας που θα διεξαχθεί στη Σπάρτη τον Σεπτέμβριο του 2024, καθώς και το Παγκόσμιο Συνέδριο Οργανισμών Εθελοντικής Αιμοδοσίας το 2025, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας. Αυτό αποτελεί μέρος της στρατηγικής που έχει τεθεί για την ενίσχυση και προώθηση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Οι συζητήσεις αναμένεται να επικεντρωθούν στην ενημέρωση για θέματα που αφορούν την Εθελοντική Αιμοδοσία και την αυτάρκεια αίματος στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου.

Η Π.Ο.Σ.Ε.Α. συνεχίζει τις προσπάθειές της με στόχο την προώθηση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και την καλλιέργεια ενός περιβάλλοντος ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.

Με εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

                     Ο Πρόεδρος                                                                           O  Γενικός Γραμματέας 

           Χρήστος Εμ. Πρωτόπαπας                                                            Θεολόγος Χρ. Ζώτος

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΣΕΑ κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ           ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΣΕΑ κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ           ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ
Κοινοποίηση
Scroll to Top