ΣΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ – 14η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ

Η φλόγα της αγάπης στα Φάρσαλα

Οι Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών, στην προσπάθειά τους να διαδώσουν την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας, διοργανώνουν κάθε χρόνο την Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, με σκοπό την μεταλαμπάδευση του μηνύματος της προσφοράς αίματος προς τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο.  Και φέτος η “Φλόγα της Αγάπης” περιδιαβαίνει ολόκληρη τη χώρα, μεταλαμπαδεύοντας σε κάθε γωνιά το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, την αγάπη για το συνάνθρωπο και την αλληλεγγύη σε αυτούς που βρίσκονται σε ανάγκη.

Με κεντρικό μήνυμα “Aκολούθησε το μονοπάτι της καρδιάς σου” θα τρέξουμε συμβολικά στην πόλη μας κρατώντας τη δάδα της αγάπης και της εθελοντικής προσφοράς ψηλά και μεταφέροντας την παντού στην πόλη. Στόχος της δράσης αυτής είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την εθελοντική προσφορά αίματος και φυσικά η προσέλκυση νέων περισσότερων Εθελοντών αιμοδοτών.

Τα Φάρσαλα θα υποδεχτούν την φλόγα της Αγάπης την Δευτέρα στις  19 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00μμ. στα πλαίσια της φιλανθρωπικής δράσης  wheeling 2help στην οποία συμμετέχει ο Δήμος Φαρσάλων.

Ποδηλάτες ξεκίνησαν 07-09-2016 ημέρα έναρξης της παραολυμπιάδας  RIO 2016 από την Κωνσταντινούπολη και θα διανύσουν 1700 χλμ. σε 32 ημέρες περνώντας από 20 ελληνικές πόλεις από Αλεξανδρούπολη έως Ηράκλειο, με σκοπό σε κάθε πόλη που θα περνάνε να γίνονται εκδηλώσεις που θα έχουν σαν στόχο την ενημέρωση και το αγκάλιασμα ατόμων με αναπηρία.

Τέτοιου είδους εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και στο Δήμο μας, τη Δευτέρα 19-09-2016 και ώρα 7 το απόγευμα. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων από την ομάδα των ποδηλατών θα παραδοθούν στον Δήμο μας 5 αναπηρικά αμαξίδια.

Τονίζουμε ότι οι 19 πόλεις που θα περάσουν οι ποδηλάτες είναι πρωτεύουσες νομών, τα Φάρσαλα, είναι η μοναδική πόλη που είναι έδρα  Περιφερειακού Δήμου.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει Ποδηλατοπορεία – Λαμπαδηδρομία από τον Αιμοδοτικό Σύλλογο – ΚΑΡΠΑ – Επίδειξη ΚΑΡΑΤΕ – face painting – ζωγραφική – ανακύκλωση μικρών ηλεκτρικών συσκευών – μουσική.

Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Τμήμα Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Καλούμε όλους τους Συλλόγους, τους Φορείς και τους συνδημότες μας να ενώσουμε τα χέρια και να γίνει η πόλη μια αγκαλιά.

Κοινοποίηση
Scroll to Top