ΣΕΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Πρόσκληση

14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Θα είναι μεγάλη τιμή για μας, να παρευρεθείτε στην τελετή της φλόγας των Εθελοντών Αιμοδοτών, την Κυριακή 18/9/2016 και ώρα 20:00, στην θέση με το άγαλμα Βισβίζη, πλατεία του φάρου Αλεξανδρούπολης.

Εκεί θα γίνει το άναμμα του βωμού και το υπόλοιπο της εκδήλωσης με την συμμετοχή μπάντας της ΧΙΙ Μ.Μ.Π με την συνδιοργάνωση της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης.

Ενημέρωση

Ενημερωτικά σας αναφέρουμε ότι η εκκίνηση θα γίνει της Κυριακής 18/9/2016 , στις 19:00 από το Μύλο Μασούρα, ανατολικά της πόλης.

Οι συμμετέχοντες πεζοί και ποδηλάτες κατά την πορεία θα είναι στο δεξιό  άκρο της λεωφόρου Δημοκρατίας μέχρι την Ακαδημία όπου θα γίνει η στροφή για την παραλία μέχρι την πλατεία φάρου (άγαλμα Βισβίζη) με προβλεπόμενη ώρα 20:00.

Είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε άλλη διευκρίνιση,

Αναστάσιος Κοντακίδης 6973080111

Με εκτίμηση,

για το Δ. Σ.

Πρόεδρος                                              Γραμματέας

Κοντακίδης Αναστάσιος                     Δερμεντζόγλου Γεώργιος

Σας ευχαριστούμε θερμά για την πολύ καλή συνεργασία!

το σποτ της 14ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών.

Συμπληρωματική Ενημέρωση.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ φίλες και φίλοι, σας ενημερώνουμε για  την δράση μας –Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών- που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  18/9/16 στις 19:00 από Μύλο Μασούρα και τερματισμό στη Βιζβίζη πλατεία φάρου για το άναμμα του βωμού με την φλόγα της αγάπης των Εθελοντών Αιμοδοτών. Η εκδήλωση είναι με την συνδιοργάνωση της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης και την συμμετοχή της μπάντας από την ΧΙΙ ΜΜΠ.

Στην πορεία θα συμμετέχουν πεζοπόροι μικροί μεγάλοι και αθλητές, νέοι γέροι και ΑμεΑ, ακόμη και ποδηλάτες!

Αρτοκλασία:

17 Σεπτεμβρίου  Σοφίας Πίστεως Αγάπης Ελπίδας ημέρα θρησκευτικής γιορτής των Εθελοντών Αιμοδοτών Έβρου,  Αρτοκλασία Κυριακή στο ιερό Ναό Άβαντα ώρα 09:30.

Δωρεά Μυελού Οστών:

Σάββατο πρωί 17 Σεπτεμβρίου  και η αιμοδοσία του Σαββάτου θα είναι αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα Δωρεάς Μυελού Οστών όπου θα γίνονται νέες εγγραφές δοτών!

Ήμαστε στην διάθεσή σας για κάθε πληροφορία, Αναστάσιος Κοντακίδης 6973080111

Κοινοποίηση
Scroll to Top