ΣΕΑ ΠΑΛΑΜΑ – ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Με επιτυχία το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά.

Ποδόσφαιρο για φιλανθρωπικό σκοπό έπαιξαν τη Μ.Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017, το απόγευμα οι ποδοσφαιρικές ομάδες του Παλαμά, στο γήπεδο του Ατρομήτου… Ατρόμητος Παλαμά, Π.Ο. Παλαμαϊκή, Ηρακλής Παλαμά και μια ομάδα εθελοντών αιμοδοτών συμμετείχαν στο τουρνουά, που έγινε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά. Ο σκοπός ιερός και οι ομάδες μαζί με αρκετούς συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Το σκοπό της εκδήλωσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Γιώργος Σακελλαρίου, ο Διευθυντής-Συντονιστής του Κ.Υ. Παλαμά κ. Ιωσήφ Χρούμπ, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Φωτεινή Καραΐσκου & Ιφιγένεια Πετροπούλου, ο Πρόεδρος Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π. κ. Βάιος Μπακαβέλος, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αναστάσιος Γκαζούνης, εκπρόσωποι αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του Σ.Ε.Α.Π. κ. Αλέξανδρος Γκαζούνης, μια εκδήλωση με πολλούς στόχους όπως χαρακτηριστικά ανέφερε…
“Διοργανώσαμε αυτό το τουρνουά στο πλαίσιο του <<ανοίγματος>> του συλλόγου στην κοινωνία του Παλαμά και με άλλες δραστηριότητες, όχι μόνο με τις αιμοδοσίες. Πέρυσι παίξαμε μπάσκετ, φέτος ποδόσφαιρο.

Η ιδέα μας ξεκίνησε στο να συγκεντρώσουμε χρήματα για την αγορά αθλητικού υλικού για τα σχολεία του Παλαμά, αλλά κατέληξε σε κάτι πολύ πιο σημαντικό: την οικονομική ενίσχυση συμπολίτη μας με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Μέσα από τέτοιες ανοικτές εκδηλώσεις, προσπαθούμε να φέρουμε τους νέους της πόλης μαζί μας και καλούμε όποιο νέο/α μπορεί να δώσει αίμα, να’ ρθει στο Σύλλογό μας και να το κάνει.

Μη ξεχνάμε: Αίμα μπορούν να δώσουν οι υγιείς άνθρωποι αλλά μπορεί κάποια στιγμή να το χρειαστούμε όλοι μας.

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους παράγοντες των ομάδων και τους ποδοσφαιριστές, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, αποδεχόμενοι να συμμετέχουν στο φιλανθρωπικό τουρνουά και τους ευχόμαστε να επιτύχουν τους στόχους που έχουν θέσει για φέτος.
Τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Λάρισας) για την εθελοντική του παρουσία.
Τέλος ευχαριστούμε όλους τους αιμοδότες και φιλάθλους του Παλαμά που παραβρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο, ενισχύοντας το σκοπό της εκδήλωσης.”
Από το Δ.Σ. του Σ.Ε.ΑΠ.

Κοινοποίηση
Scroll to Top