ΣΕΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ‘’Ο ΔΕΣΜΟΣ’’ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτίου  Τύπου

Την Παρασκευή διασκεδάσαμε στο beach party που διοργάνωσε η Ομάδα Νέων του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αν. Αιγιαλείας « Ο ΔΕΣΜΟΣ», τόσο με ήδη εθελοντές αιμοδότες αλλά και με κόσμο που ήθελε να ενημερωθεί σχετικά με την Εθελοντική Αιμοδοσία  και τη Δωρεά Μυελού των Οστών.

Το αντίκτυπο του πάρτι ήταν άμεσο στην έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία που ακολούθησε  την Κυριακή 2/8/15.

Η προσέλευση ήταν πολύ μεγάλη (90 εθελοντές αιμοδότες)  και το πιο ευχάριστο ήταν οι τόσοι πολλοί καινούριοι (κυρίως νέοι ηλικιακά) εθελοντές αιμοδότες.

Συνεργαζόμενοι με το ΚΕΔΜΟΠ  την ίδια μέρα  26  μέλη μας   έδωσαν δείγμα για να  γίνουν Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές του beach party, το προσωπικό  του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Π   «Ο Αγ. Ανδρέας  που πρόθυμα και με χαμόγελο  πραγματοποίησε την αιμοληψία,  τους υπαλλήλους του Κέντρου Υγείας Ακράτας, τα Μ.Μ.Ε.  ηλεκτρονικά και έντυπα καθώς και όλους όσους βοήθησαν  στην ενημέρωση των πολιτών.

Πάνω απ’ όλα  και όλους ευχαριστούμε   του εθελοντές αιμοδότες και εθελοντές δότες Μυελού οστών  που αφιέρωσαν λίγο από τον Κυριακάτικο ελεύθερο χρόνο τους, για να μη λείψει αίμα από κανέναν ασθενή και αυτό τον Αύγουστο.

Το Δ.Σ.

ΣΕΑ Αν. Αιγιαλείας «Ο ΔΕΣΜΟΣ»

Κοινοποίηση
Scroll to Top