ΣΕΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ

Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015
Αρθ. Πρωτ.: 026

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 17  τηλ 25510-20478  φαξ 25510-26646
eaa1988@otenet.gr www.posea.gr http://www.ekea.gr ; www.eae.gr
μέλος  ΠΟΣΕΑ

Προς: ΠΟΣΕΑ

Θέμα: εκδηλώσεις 14 Ιουνίου 2015

Στην παγκόσμια επετειακή συμμετοχή μας ανανεώσαμε και φέτος με  λόγο τιμής,  στην συνέχεια του κοινωνικού έργου με στόχο την εμπέδωση  στο κοινωνικό αίσθημα της ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και την εδραίωση της αυτάρκειας αίματος και παραγώγων στην χώρα μας.  Πιστεύουμε στην  Εθελοντική προσφορά όλων των πολιτών χωρίς προσκλήσεις, δεσμεύσεις.

«Για τον άγνωστο ασθενή χωρίς ανταπόδοση !  ούτε ένα ευχαριστώ!».

Με συντροφιά  την ομάδα παιδιών από το εργαστήρι Εθελοντισμού του Δήμου της πόλης μας,  σχεδιάστηκε η σκέψη και ο προβληματισμός των μικρών μας φίλων, σχετικά με το θέμα της Εθελοντικής  Αιμοδοσίας  χαρίζοντας  δείγματα ελπίδας.

Με  εκφραστική εμφάνιση, ξεχωριστή, αξιόλογη  και δυναμική παρουσία,  οι εκπαιδευτές και τα μέλη της σχολής  γυμναστικής – χορού ¨ Namaste” Yoga-Dance-Pilates ΄΄ δήλωσαν  την αναγκαιότητα της  θέλησης  για ομορφιά με υγεία και  ζωή πλούσια σε προσφορά  προς το κοινωνικό σύνολο.

Mε το χορευτικό του συλλόγου Κριτών Ν. Έβρου ο Μίνωας, έδωσε αστείρευτης  δύναμης με λεβεντιά στο ύφος του χορού,  στο έργο των Εθελοντών Αιμοδοτών και θάρρος στην πορεία των μελών για τις περεταίρω δράσεις  με σκοπό την διάδοση της  ιδέας της  Εθελοντικής  Αιμοδοσίας.

Με  ιδιαίτερους  χαιρετισμούς και εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.

Αναστάσιος Κοντακίδης                          Γεώργιος Δερμεντζόγλου

Πρόεδρος                                                  Γραμματέας

Κοινοποίηση
Scroll to Top