ΣΕΑ ΑΡΤΑΣ – ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ Ν. ΑΡΤΑΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ Ν. ΑΡΤΑΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας στη διάρκεια του Σεπτεμβρίου διοργανώνει τις εξής εκδηλώσεις:

Αιμοδοσίες Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 από τις 09:00-13:30, Σκουφά 79 (δίπλα από τον Άγ. Δημήτριο) & Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015 από τις 17:00-20:00, Αίθουσα ΔΙΩΝΗ.

Λαμπαδηδρομία, για 13η συνεχή χρονιά, η Φλόγα της Αγάπης περιδιαβαίνει ολόκληρη τη χώρα, μεταλαμπαδεύοντας σε κάθε γωνιά το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Ο ΣΕΑ Άρτας υποδέχεται τη Φλόγα της Αγάπης στην πόλη μας το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015 στη Γέφυρα και ώρα 20:00. Στη συνέχεια, μέσα από δύο διαδρομές μέσα στην πόλη μας, θα καταλήξει στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, όπου θα γίνει η τελετή Αφής. Η γιορτή αυτή θα πλαισιωθεί από μια σειρά εκδηλώσεων, με τη συμμετοχή χορευτικών και μουσικών ομάδων.

20:00 – Έναρξη εκδηλώσεων
20:30 – Άναμμα Βωμού

Συνδιοργανωτής: Περιφέρεια Ηπείρου – Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, ΕΚΑΒ Άρτας

3η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας.

Ο ΣΕΑ Άρτας θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο στην Έκθεση που θα γίνει από τις 27/09 έως 03/10 στο Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας “Κώστας Βάγιας”. Ο Σύλλογος δίνει προτεραιότητα στην ενημέρωση των πολιτών, ενώ θα δώσει τη δυνατότητα σε όσους επισκέπτονται την έκθεση να αιμοδοτήσουν στην αίθουσα ΔΙΩΝΗ την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου κατά τις απογευματινές ώρες.

Ευχαριστούμε το Δήμο Αρταίων για την παραχώρηση του περιπτέρου.

Κοινοποίηση
Scroll to Top