ΣΕΑ ΡΟΔΟΥ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 50η ΕΚΘΕΣΗ ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΡΟΔΟΥ

Από τις 7 Αυγούστου όπου έγιναν τα εγκαίνια της 50ης έκθεσης στην Κρεμαστή και θα διαρκέσει έως και τις 23 του μήνα  έφερε και φέτος πλήθος κόσμου στην Κρεμαστή. Παρόλα αυτά το περίπτερο του συλλόγου μας στην έκθεση δεν αποτελεί πόλο έλξης των παρευρισκόμενων στην έκθεση. Ενημέρωση από τον σύλλογο αιμοδοτών υπήρξε και υπάρχει σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Όχι γιατί θέλουμε να ικανοποιούμε δικές μας φιλοδοξίες δημοσιότητας. Η τακτή ενημέρωση γίνεται γιατί θέλουμε να ικανοποιήσουμε την ανάγκη την δική σας όταν σε κάποιο κρεβάτι νοσοκομείου κάποιος γιατρός ενημερώσει την οικογένειά σας ότι χρειάζεστε αίμα.

Όταν ο ίδιος γιατρός χάσει πολύτιμο χρόνο για να σας σώσει μόνο και μόνο επειδή εσείς δεν αφιερώσατε 5 λεπτά από την ρουτίνα της ζωής ή από την διασκέδαση ή από τα μπάνια για να δώσετε αίμα.

Ο σύλλογος υπάρχει βασιζόμενος σε ένα και μόνο σκοπό. Να σώσει όσους γίνεται περισσότερους συνανθρώπους μας. Το αίμα κυλάει μέσα μας. Η ζωή η ίδια κυλάει μέσα μας.

Δεν υπάρχει δικαιολογία για μη ενημέρωση. Δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην γίνουμε αρωγοί στην προσπάθεια για ζωή.

Σε περιμένουμε σήμερα κιόλας στο περίπτερό μας στην έκθεση. Έλα κοντά μας.  Γίνε και εσύ αρωγός της προσπάθειας για ζωή.

Κοινοποίηση
Scroll to Top