ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΣΕΑ

Κύμα συμπαράστασης προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και τους Συλλόγους Μέλη της, εκδηλώνεται τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη.

Εκατοντάδες μηνύματα κατακλύζουν τα γραφεία της Π.Ο.Σ.Ε.Α., προερχόμενα από την Επίσημη Πολιτεία, την Ελληνική Εκκλησία, τους Θεσμικούς Φορείς, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις Κοινωνικές Οργανώσεις, στα οποία επισημαίνεται η ανεκτίμητη προσφορά του κινήματος της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στην Ελληνική Κοινωνία. Τα μηνύματα συμπαράστασης αναρτώνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, από τις 8 Ιουνίου στα κοινωνικά δίκτυα της Π.Ο.Σ.Ε.Α., Facebook (@Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών – ΠΟΣΕΑ) και Youtube (ΠΟΣΕΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΕΑ) και θα συνεχίσουν να αναρτώνται μέχρι και την 14η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη.

Η συμπαράσταση αυτή αποτελεί πέραν των άλλων, αναγνώριση και επιβράβευση της συγκινητικής προσπάθειας που κατέβαλε η Π.Ο.Σ.Ε.Α., οι Σύλλογοι Μέλη της και ο Ανώνυμος Εθελοντής Αιμοδότης, για να καλυφθούν οι πιεστικές ανάγκες της Ελληνικής Κοινωνίας στη διάρκεια της πανδημίας.

Η προσπάθεια συνεχίζεται με την ίδια ένταση και την περίοδο αυτή διοργανώνονται εκατοντάδες Αιμοδοσίες ανά τη χώρα από τους Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών, οι οποίοι παραμένουν προσηλωμένοι στο μεγάλο στόχο του κινήματος, που είναι η αυτάρκεια της χώρας μας σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.

Με εκτίμηση,

                                                      Για το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

            Ο Πρόεδρος                                                                                 Η Γραμματέας

 Χρήστος Εμ. Πρωτόπαπας                                                          Ευαγγελία Ιωαν. Κλούρα

 

 

Κοινοποίηση
Scroll to Top