ΣΕΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – 4ΗΜΕΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ

ΜΕ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΤΟ 4ΗΜΕΡΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ  

“ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ!

Ικανοποιητική και ιδαίτερα συγκινητική και ανιδιοτελής η προσέλευση των  Αμπελωνιτών Εθελοντών  αιμοδοτών, που έστειλαν σήμερα για την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη, ηχηρό μήνυμα Ανθρωπιάς, αφού η ευγενική τους αιμοπροσφορά, αποτελεί ύψιστη Πράξη, Αγάπης και Αλληλεγγύης!!!

Πάνω από 60 κάτοικοι του Αμπελώνα και της περιοχής, αριθμός ικανοποιητικός για τους Γιατρούς της αιμοδοσίας, αν λάβουμε υπόψη τους προσωρινούς αποκλεισμούς πολλών αιμοδοτών, λόγω των εμβολιασμών κατά του COVID-19, άφησαν για λίγο τις προσωπικές και οικογενειακές ασχολίες τους, αψήφησαν την φοβία των ημερών, λόγω της γενικότερης κατάστασης που βιώνει, ακόμα η χώρα και προσήλθαν με χαρά, προθυμία και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, από τις 8,30 το πρωί ως τη 1.00 το μεσημέρι, στον μεγάλο,  ασφαλή και ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΚΑΠΗ Αμπελώνα  για να πάρουν μέρος στην 93η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Η ΕΛΠΙΔΑ»  για το Καλοκαίρι και να προσφέρουν με την καρδιά τους και όλη την αγάπη τους μια μονάδα από το αίμα τους για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας!

Αξίζει, βέβαια να σημειωθεί ότι, από τους προσερχόμενους αιμοδότες, οκτώ (8) εθελοντές, προσήλθαν και αιμοδότησαν για 1η φορά, ενώ τρεις από αυτούς, είναι μάλιστα κάτω των 25 ετών.

Τους αιμοδότες μας αυτούς, που πρόσφεραν το αίμα τους στην 93η αιμοδοσία της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για την κάλυψη των ιδιαίτερα αυξημένων αναγκών αυτούς τους Καλοκαιρινούς μήνες,  καθώς και όλους τους άλλους που εθελοντικά προσέρχονται για να προσφέρουν αίμα σε όλες τις  άλλες αιμοδοσίες του Συλλόγου  που πραγματοποιούνται  καθόλη τη διάρκεια  του έτους, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου τους ευχαριστούμε θερμά και τους συγχαίρουμε από καρδιάς για την προσφορά τους, προβάλλουμε την πράξη τους, ως παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους κατοίκους του Αμπελώνα και της περιοχής και τους ευχόμαστε ολόψυχα: Καλό  Καλοκαίρι με Υγεία και συνεχή διάθεση για προσφορά!

Επίσης, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ  εκφράζουμε τις πολύ Θερμές ευχαριστίες και  στο προσωπικό του Κέντρου Αιμοδοσίας του ΓΝ Λάρισας, στους εξαίρετους Γιατρούς κ.Τζορτζάτο Αναστάσιο και Διαμαντή Έλενα, τις ακούραστες Νοσηλεύτριες, Αθανασιάδου Γεωργία, Μαχάτου Στέλλα και Κουμπούρα Αγλαΐα, που χάρη στην ευσυνειδησία τους και στο υψηλό αίσθημα ευθύνης, από το οποίο διαπνέονται, η σημερινή μας Αιμοληψία , πραγματοποιήθηκε, ομαλά και με πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς και στους τρεις Ερυθροσταυρίτες του Περιφερειακού Παραρτήματος Λάρισας του Ερυθρού Σταυρού, που με την μεγάλη τους εμπειρία και την Ευγενική τους διάθεση, συνέβαλαν σημαντικά στην επιτυχή έκβαση της αιμοδοσίας μας αυτής.

Τον χώρο της Αιμοδοσίας επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Γιαννόπουλος Ανδρέας και ο πρώην Αντιδήμαρχος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος κ.Μάμμος Χρήστος, οι οποίοι συγχάρηκαν τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου “Η ΕΛΠΙΔΑ” για το έργο που επιτελούν, καθώς και τους παρόντες αιμοδότες για την προσφορά τους.

Σημειώνουμε μάλιστα ότι, ο κ.Μάμμος αιμοδότησε και τον ευχαριστούμε θερμά, καθότι μέλος και τακτικός Αιμοδότης του Συλλόγου μας.

Σημειώνουμε ακόμα το ενδιαφέρον του εξαίρετου Συνεργάτη του Συλλόγου μας, Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, κ. Νικολάου Λιούπα, που ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας, για την πορεία της σημερινής αιμοδοσίας, αφού ανηλειμένες υποχρεώσεις του, δεν του επέτρεψαν να επισκεφθεί τον χώρο της Αιμοδοσίας, όπως έκανε πάντα στο παρελθόν.

Επίσης, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αμπελώνα κ. Τσακνάκη Παρασκευή,την οποία ευχαριστούμε θερμά, που με δική της πρωτοβουλία, προσήλθαν ομαδικά στην αιμοδοσία μας δώδεκα εργαζόμενοι της γνωστής εταιρείας παροχής υπηρεσιών Καθαριότητας “Carpet clean” Τσακνάκη, απ’ τους οποίους αιμοδότησαν τελικά οι έξι (6), ενώ οι υπόλοιποι που για διάφορους λόγους δεν αιμοδότησαν σήμερα θα αιμοδοτήσουν στην επόμενη Αιμοδοσία του Συλλόγου μας.

Τον κ.Γιώργο Τσακνάκη Πρόεδρο του Δ.Σ.της εν λόγω εταιρείας, ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την ευγενική του πρωτοβουλία να συμμετάσχουν ομαδικά εργαζόμενοι της εταιρείας στην αιμοδοσία μας, γεγονός που αποδεικνύει την ιδιαίτερη ευαισθησία του στο θεσμό της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, καθότι μέλος του Συλλόγου μας και  τακτικός Αιμοδότης ο ίδιος και όλη του η οικογένεια.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε ακόμα και στον Τοπικό μας Σύμβουλο κ.Νικόλαο Κούβελα που για μια ακόμα φορά, ως τακτικός μας  Αιμοδότης ο ίδιος και σχεδόν όλη του η οικογένεια, προσήλθε και αιμοδότησε, στηρίζοντας έμπρακτα το έργο του Συλλόγου μας!

Τέλος ιδιαίτερη τιμή, χαρά και ικανοποίηση  προσέδωσε η  παρουσία της εξαίρετης Φίλης μας κ.Ειρήνης Μάνη, Προέδρου του Αδελφού Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης, του Αγαπητού Φίλου κ. Ρένου Καριώτη, Αντιπροέδρου του Συλλόγου, καθώς και της κ. Στέλλας Τολιοπούλου, μέλους του Δ.Σ του ως άνω Συλλόγου, με τους οποίους συζητήσαμε έστω για λίγο, τα κοινά μας θέματα, που αφορούν στην προώθηση και διάδωση της ιδέας και  του θεσμού της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στην περιοχή μας.

ΣΕΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - 4ΗΜΕΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ
ΣΕΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – 4ΗΜΕΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ
ΣΕΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - 4ΗΜΕΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ
ΣΕΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – 4ΗΜΕΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ
ΣΕΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - 4ΗΜΕΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ
ΣΕΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – 4ΗΜΕΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ
Κοινοποίηση
Scroll to Top