ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Νέο βήμα αξιοποίησης του διαδικτύου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέο βήμα αξιοποίησης του διαδικτύου

Ένα νέο βήμα, προς την κατεύθυνση της αξιοποίησης των δυνατοτήτων που προσφέρει το διαδίκτυο, έκανε χθες η ΠΟΣΕΑ.

Συγκεκριμένα έθεσε σε λειτουργία μια σύγχρονη εφαρμογή διασύνδεσης, η οποία δίνει την δυνατότητα για ταυτόχρονη σύνδεση και επικοινωνία τουλάχιστον 100 χρηστών από όλη την Ελλάδα.

Η πρώτη δοκιμαστική λειτουργία της νέας εφαρμογής έγινε χθες με την συμμετοχή εκπροσώπων 13 Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Μελών της Ομοσπονδίας μας και των Μελών του Δ.Σ.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Πρωτόπαπας, οι Αντιπρόεδροι κ.κ. Ανδρέας Αδαμόπουλος και Θεολόγος Ζώτος, η Γενική Γραμματέας κ. Εύη Κλούρα και οι εξής εκπρόσωποι Συλλόγων: Νίκος Τζίμας, Νικ. Πρωτόπαπας, Βασίλης Νικολής, Φωτεινή Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, Ιωάννης Παπαχρόνης, Ειρήνη Γεργιανάκη, Αναστασία Σπυριδοπούλου, Ακριβός Μουδιώτης, Άρτεμις Ροδουσάκη, Θανάσης Θεοδωρόπουλος, Σταματία Κανδύλη και Κων. Κοτοπούλης.

Στη διάρκεια της επικοινωνίας ανακοινώθηκε από τον Α’ Αντιπρόεδρο κ. Ανδρέα Αδαμόπουλο, ότι σχεδιάζεται η τακτική ανά δεκαπενθήμερο και ανά Περιφέρεια επικοινωνία του Δ.Σ. με τους Συλλόγους –  Μέλη μας, με στόχο να μεταφέρετε ταχύτερα η πληροφόρηση που έχει το Δ.Σ. για τα ζητήματα που απασχολούν το κίνημά μας και παράλληλα να ενημερώνετε για τα προβλήματα που προκύπτουν ανά περιοχή.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Πρωτόπαπας ζήτησε όλοι οι Σύλλογοι να αγκαλιάσουν την πρωτοβουλία αυτή μέσω της οποίας θα καλυφθεί το όποιο έλλειμμα άμεσης επικοινωνίας υπήρξε μέχρι τώρα.

Η πρόταση αυτή έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τους εκπροσώπους των Συλλόγων, που συμμετείχαν σε αυτή την πρώτη διαδικτυακή συνάντηση, την οποία θα ακολουθήσουν και άλλες σε σύντομο χρόνο με τους υπόλοιπους Συλλόγους μας.

Με εκτίμηση,

                                             Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

             Ο Πρόεδρος                                                                                   Η Γενική Γραμματέας

Κοινοποίηση
Scroll to Top