Περιφερειακή Συνάντηση Π.Ε.Ν.Ε.Α. στην Αττική

Αθήνα 02/02/2009

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Μάρτιο του 2008 διοργανώθηκε στην πόλη της Ξάνθης το Ιδρυτικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Επιτροπής Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών. Μία μεγάλη παρέα νέων (18 – 30 ετών) μέλη Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών όλης της Ελλάδας αντάλλαξαν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους, ψήφισαν τους κανόνες λειτουργίας μίας επιτροπής που θα ήταν η φωνή τους πανελλήνια και εξέλεξαν την πρώτη Εννεαμελή Διοικούσα Επιτροπή της Π.Ε.Ν.Ε.Α.

Πρωταρχικός στόχος της νεοεκλεγείσας Διοικούσας Επιτροπής της Πανελλήνιας Επιτροπής Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών είναι η οργάνωση και η δικτύωση των Νέων του κάθε Συλλόγου των Εθελοντών Αιμοδοτών στο πανελλήνιο. Ένα δίκτυο γνωριμίας στην επικράτεια μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα συνεργασίας, με την ανταλλαγή απόψεων και τη κατάθεση προτάσεων, μεταξύ των Νέων. Θεωρήσαμε σημαντικό από την ίδρυσή μας να ξεκινήσουμε με τις περιφερειακές συναντήσεις μας τις οποίες βέβαια και ενθαρρύναμε.

Για την περιφέρεια της Αττικής η Συνάντηση των Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών θα διεξαχθεί στην πόλη της Αθήνας μετά από πρόταση και επιθυμία του Σ.Ε.Α. Ε.Κ.Α.Β να αναλάβει την φιλοξενία.

Η Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Κεντρικής Υπηρεσίας του Ε.Κ.Α.Β., Τέρμα Οδού Υγείας (Σταθμ. Μετρό Εθνικής Άμυνας), το Σάββατο 07/02/2009 και ώρα 11:00 έως 14:00.

Σας καλούμε να ενθαρρύνετε και να στηρίξετε τις πρωτοβουλίες των νέων πανελληνίως αποστέλλοντας νεολαίους της περιοχής σας να σας εκπροσωπήσουν στη συνάντηση. Είμαστε βέβαιοι πως η ευαισθησία που έχετε στο ζήτημα της εθελοντικής αιμοδοσίας θα έχει ως αποτέλεσμα τη δυναμική συμμετοχή σας, με την ουσιαστική παρουσία των μελών σας.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε.

Με τιμή

Για την Εννεαμελή Διοικούσα Επιτροπή

Ο Πρόεδρος                                             Ο Γραμματέας

Δρούγγος Μιχαήλ                                Ταντσίδης Δημήτρης

6942422683                                               6947153008

Κοινοποίηση
Scroll to Top