ΣΕΑ ΞΑΝΘΗΣ – 21η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία

Η φλόγα ακολουθώντας τη διαδρομή (ώρα έναρξης 19:00 μ.μ.) από Γηροκομείο Ξάνθης και άφιξη στην Πλατεία Δημοκρατίας μέσω των οδών Γηροκομείου, Εθελοντή Αιμοδότη, Ηλιουπόλεως, Πραξιτέλους, Μαραθώνος, Ανδρέου Δημητρίου, Φειδίου και 28ης Οκτωβρίου, κατέληξε στην Πλατεία Δημοκρατίας όπου άναψε ο βωμός.

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης η “ΑΓΑΠΗ” κ. Γιάννης Παπαχρόνης “..στόχος του θεσμού της «Λαμπαδηδρομίας» είναι να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες στην Ιδέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και παράλληλα να τονίσει την παρουσία των Εθελοντών Αιμοδοτών, ως κοινωνική ομάδα στην οποία πρέπει να ενταχθούν, όσο το δυνατό περισσότεροι συμπολίτες μας. ..”

Η φλόγα της Αγάπης, στο πέρασμά της ευαισθητοποιεί και συμπαρασύρει ολοένα και περισσότερους συνανθρώπους μας. Αυτό αποδεικνύεται κάθε χρόνο από τη συμμετοχή όλων των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, των Φορέων των πολυμεταγγιζόμενων ατόμων, των περιφερειών, των Δήμων, των Ενοριών, των αθλητικών σωματείων αλλά και μεμονωμένων ανθρώπων. Στο πέρασμά της σε ολόκληρη αυτή την πολύχρονη πλέον παρουσία της κατάφερε να ευαισθητοποιήσει και να συμπαρασύρει ολοένα και περισσότερους συνανθρώπους μας.

Αυτό αποδεικνύεται κάθε χρόνο από τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών και συμπολιτών μας. επίσης αποδεικνύεται από την αθρόα προσέλευση των Ξανθιωτών σε κάθε εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιείται στην περιοχή μας.

 

Κοινοποίηση
Scroll to Top