ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ – Άναψε η «Φλόγα της Αγάπης» στον Δήμο Δέλτα

Άναψε η «Φλόγα της Αγάπης» στον Δήμο Δέλτα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (23/9) στη Σίνδο η τελετή αφής της «Φλόγας της Αγάπης» στο πλαίσιο της 21ης Πανελλαδικής Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), ενώ ακολούθησε και λαμπαδηδρομία από τις εθελοντικές ομάδες και ανάμα του βωμού.

Όπως αναφέρει σε σχετικό δελτίο Τύπου ο ΚΠΟΔΔ, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική και η εκδήλωση πέτυχε τον σκοπό της, που δεν ήταν άλλος από τη μετάδοση σε όλους του σωτήριου μηνύματος της εθελοντικής αιμοδοσίας, η οποία θα πρέπει να αποτελέσει το φάρο για την προσέλκυση και την ευαισθητοποίηση νέων εθελοντών αιμοδοτών στη χώρα μας.

Διαμαντόπουλος: «Για πρώτη φορά τελετή αφής της φλόγας στην περιοχή μας»

«Είμαστε πολύ περήφανοι γιατί κατά τη διάρκεια της θητείας μου στον Κοινωνικό Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Δέλτα πετύχαμε να συμβούν για πρώτη φορά πράγματα που αφορούν στον Δήμο μας και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου που δούλεψαν προς αυτήν την κατεύθυνση. Συγκεκριμένα, η ‘Φλόγα της Αγάπης’ πέρασε για πρώτη φορά τιμής ένεκεν από τον Δήμο Δέλτα και είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτό. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μοναδική πρωτιά μας, αφού για πρώτη φορά έλαβε χώρα τελετής αφής της φλόγας στην περιοχή μας και όλα αυτά συνέβησαν επειδή πλέον ο ΚΠΟΔΔ είναι μέλος στο μητρώο της ΠΟΣΕΑ. Αυτή είναι η αρχή μιας σειράς κινήσεων που εξυψώνουν τον Δήμο μας και τον κάνουν να ακούγεται σε όλη την Ελλάδα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΚΠΟΔΔ, Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, ο Δήμος Δέλτα είναι από τους ελάχιστους Δήμους σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα που είναι εγγεγραμμένος στο μητρώο εθελοντών δοτών μυελού των οστών και επιπλέον είναι στην πρώτη πεντάδα των Δήμων σε ολόκληρη την Ελλάδα με τη μεγαλύτερη προσφορά σε εθελοντική αιμοδοσία.

Κοινοποίηση
Scroll to Top