ΣΕΑ ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ “Η ΑΓΑΠΗ” – Φιλοξενία της φλόγας της «Αγάπης» στη Νικομήδεια

Φιλοξενία της φλόγας της «Αγάπης» στη Νικομήδεια.

Καλωσορίσαμε τη φλόγα της εθελοντικής αιμοδοσίας την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, στη φιλόξενη Βέροια.

Η φλόγα ξεκίνησε στις 28 Ιουλίου από το ΕΚΕΑ στην Αθήνα και μέσα σε τρεις μήνες, με διαδρομή που οργανώνουν οι εθελοντικοί σύλλογοι, πέρασε από όλη την Ελλάδα, με σκοπό να φτάσει στις 20 Οκτωβρίου στην Καστοριά, όπου θα ξεκινήσει το Πανελλήνιο Συνέδριο των Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος.

Η λαμπαδηδρομία είναι η υψηλότερη εκδήλωση μας, με στόχο και σκοπό την εξάπλωση του εθελοντικού κινήματος σε όλη την επικράτεια.

Πιστεύουμε πως σε αυτόν τον σκοπό σημαντική είναι η συμμετοχή των παιδιών και μέσα από αυτή τη γιορτή που βιώνουν, στο μέλλον να γίνουν αιμοδότες.

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι πράξη εθελοντισμού και ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπό μας, που βλέπουμε να πλήττεται από εντόνως καιρικά και αστικά φαινόμενα, τα τελευταία χρόνια.

Ελάτε όλοι μαζί να κάνουμε την Ελλάδα αυτάρκη σε αίμα, είναι αυτό που έχουμε περίσσευμα και δεν κοστίζει τίποτα, πέρα από τον λίγο χρόνο μας 2-3 φορές το χρόνο.

Ευχαριστούμε τον Ανδρέα Παπαδόπουλο που κάθε χρόνο μας τιμάει με τη συμμετοχή του και ανάβει τον βωμό και τη φλόγα μας. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι στην αιμοδοσία χωράνε και χρειάζονται όλοι, χωρίς διακρίσεις.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες ως λαμπαδηδρόμους, μικρούς και μεγάλους, και ιδιαίτερα τον Αθλητικό Σύλλογο Α.Ο. Αλέξανδρος με τα κορίτσια του που συνεργαστήκαμε για τη διαδρομή της φλόγας, τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία. Ως ένδειξη ευχαρίστησης δόθηκε μια αναμνηστική πλακέτα.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Βέροιας και ιδιαίτερα την Κ.Α.Π.Α. και τον πρόεδρό της Κ. Δέλλα Αθανάσιο για τη συνεργασία και την κάλυψη των εξόδων της σημερινής εκδήλωσης, είναι πάντα κοντά στον σύλλογό μας.

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους στο δήμαρχο Βέροιας κ. Βοργιαζίδη Κων/νο, τον εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Βέροιας Παντελεήμων Π. Αμφιλόγχιο Πατρικά, τους αντιδημάρχους Παπαδόπουλο Βασίλη και Καλλιστράτο Γρηγοριάδη, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Νικομήδειας κ. Ευτηριάδη Γεώργιο, τον πρόεδρο καταστημάτων εστίασης κ. Σαμανίδη Κων/νο.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ο.Τ.Ε.Κ. Μιχάλη Νιώπα και τα μέλη του για τη συμμετοχή τους.

Ευχαριστούμε όλους τους παρευρισκόμενους στη σημερινή εκδήλωση μας.

Ευχαριστούμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την προβολή των εκδηλώσεών μας όλο το χρόνο.

Ευχαριστούμε την τροχαία Βέροιας και τον νέο διοικητή κ. Νιώπα που με χαρά μας συνόδευσαν.

Ευχαριστούμε το τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που βρισκόταν μαζί μας για τις πρώτες βοήθειες.

Μαζί μας ήταν η χορωδία του Δήμου Αλεξάνδρειας “Μελισσάνθη” με τη μαέστρο τους κ. Ελένη Θεοδωρίδου. Επιλέξαμε να απολαύσουμε τις παιδικές φωνές τους και να επιβραβεύσουμε τη δουλειά τους. Ένα αναμνηστικό δόθηκε για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωσή μας.

Στους συμμετέχοντες στη λαμπαδηδρομία δόθηκαν αναμνηστικά συμμετοχής και να κεραστούν από το μπουφέ μας που ήταν από χορηγίες.

Να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς MRTONY κ. Νούσιο στο Λαζοχώρι Ημαθίας για τα ντόνατς, τον κ. Μαργαριτόπουλο ασφάλειες στη Βέροια, τη βιομηχανία άρτου Λυκούργος στον Αγ. Γεώργιο Ημαθίας, και το φούρνο στη στάση του Σάββα Χρυσοπουλίδη.

Κοινοποίηση
Scroll to Top