Δελτίο τύπου Ομοσπονδίας για τη δράση ΠΟΣΕΑ – ΣΚΑΙ – ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Αθήνα, 11/01/2017
Αρ. Πρωτ.: 7652

Προς: Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών και Φορείς
Μέλη της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΡΑΣΗ ΠΟΣΕΑ – ΣΚΑΙ – ΒΙΚΟΣ

Μέσα στον κυκεώνα προβλημάτων και δυσκολιών που βιώνει η χώρα μας το τελευταίο διάστημα, τον όρο ‘’Όσο υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ’’ έρχεται να επιβεβαιώσει και να επισφραγίσει η κίνηση ανθρωπιάς και αγάπης προς όφελος της κοινωνίας, η δράση ενημέρωσης του κοινού για την Εθελοντική Αιμοδοσία με τίτλο “Όσο φυσικό είναι να πίνεις νερό, τόσο φυσικό είναι να δίνεις αίμα” .

Μια δράση η οποία πραγματοποιήθηκε από τους Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών, τους Φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.), την ευγενική χορηγία της ΒΙΚΟΣ Α.Ε, και την προβολή από τον όμιλο ΣΚΑΙ, που αφορούσε την πραγματοποίηση Εθελοντικών Αιμοδοσιών ανά την Ελλάδα με στόχο τη συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων μονάδων αίματος που αναμφίβολα θα χαρίσει ζωή και χαμόγελο στους άγνωστους συνανθρώπους που θα το δεχτούν.

Στην εν λόγω δράση συμμετείχαν πενήντα (50) Αιμοδοτικοί Φορείς – Σύλλογοι Μέλη της Π.Ο.Σ.Ε.Α. και Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης της χώρας όπου για οκτώ εβδομάδες καλούσαν τους πολίτες να αιμοδοτήσουν και να προσφέρουν δέκα λεπτά από το χρόνο τους με αποτέλεσμα τη συγκέντρωση 2.146 μονάδων αίματος, αποδεικνύοντας εμπράκτως πως η συνεργασία φορέων είναι επιτακτική ανάγκη και πάντα λειτουργεί αποτελεσματικά αποφέροντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ευχόμαστε το νέο έτος να είναι καλύτερο από τη χρονιά που μας πέρασε, να φέρει υγεία, χαρά, αγάπη και ευχή όλων μας είναι η χώρα μας να μπορέσει να γίνει αυτάρκης σε αίμα με πολίτες τακτικούς και συνειδητοποιημένους Εθελοντές Αιμοδότες!

Με εκτίμηση,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α.
Ο Πρόεδρος                                                    Η Γενική Γραμματέας
Χρήστος Εμ. Πρωτόπαπας                              Δέσποινα Ιωαν. Ροδουσάκη

Κοινοποίηση
Scroll to Top