Βράβευση ΠΟΣΕΑ από το πανεπιστήμιο Πατρών

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΟΣΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με αφορμή τον Εορτασμό των Τριών Ιεραρχών και της Ημέρας των Γραμμάτων, βρέθηκε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών κατόπιν πρόσκλησης του Πανεπιστημίου Πατρών. Η ΠΟΣΕΑ βραβεύτηκε από την Πρύτανη Καθ. Ιατρικής Βενετσάνα Ε. Κυριαζοπούλου για τη συνεισφορά της στο έργο που προσφέρει το ΚΕΔΜΟΠ – ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ και τη συμβολή της στην προώθηση του μηνύματος της Εθελοντικής Δωρεάς Μυελού των Οστών. Το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών (ΚΕΔΜΟΠ) λειτουργεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πατρών, του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών και του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων. Μέσα σε λίγα χρόνια λειτουργίας, έχει καταφέρει να εγγράψει 40.000 δότες, ενώ συνεργάζεται με την Παγκόσμια Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών (BMDW) και με τη Διεθνή Ένωση WMDA.

Την ίδια ημέρα της 30ης Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε σεμινάριο εκπαίδευσης εθελοντών προσελκυτών με θέμα: “Ενημέρωση και Προσέλκυση Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών”, για το οποίο η ΠΟΣΕΑ έλαβε την αντίστοιχη πιστοποίηση.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο ΚΕΔΜΟΠ για το εξαιρετικά σημαντικό και αξιόλογο έργο του, αλλά και στους Συλλόγους-μέλη της ΠΟΣΕΑ που συμπεριλαμβάνουν στις δράσεις τους την ενημέρωση και προσέλκυση Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, συμβάλλοντας σημαντικά στο κοινωνικό έργο του ΚΕΔΜΟΠ.

Κοινοποίηση
Scroll to Top