ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – 20η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 17:30 στην Πλατεία Βάρναλη στην Αργυρούπολη πραγματοποιήθηκε η τελετή της αφής της «Φλόγας της Αγάπης», στο πλαίσιο της συμμετοχής του δήμου και την φετινή χρονιά, στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, η οποία θεσμοθετήθηκε από το Υπουργείο Υγείας.
Την φλόγα της αγάπης παρέλαβαν από τον Δήμο Αιγάλεω. Η Φλόγα συνέχισε το ταξίδι της έως τις 30 Σεπτεμβρίου, έφτασε στην Κέρκυρα όπου και πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης και ο εορτασμός για τα 20 χρόνια της Λαμπαδηδρομίας.
Η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση προβολής και προώθησης της Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Κάθε χρόνο, η «Φλόγα της Αγάπης», περνώντας από τα χέρια εκατοντάδων εθελοντών, διασχίζει σχεδόν όλη τη χώρα, μεταφέροντας και διαδίδοντας το μήνυμα της κορυφαίας αλληλέγγυας πράξης και της ανιδιοτελούς προσφοράς.
Την εκδήλωση υποστήριξαν και ευχαριστούμε η εθελοντική ομάδα του δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, τα αθλητικά σωματεία, η Δημοτική Αστυνομία καθώς και η Interamerican η οποία προσέφερε ασθενοφόρο και προσωπικό διασωστών, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Κοινοποίηση
Scroll to Top