ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ & Π.Τ. ΕΕΣ – 20η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Π.Ο.Σ.Ε.Α. στην προσπάθεια της να προσελκύσει, να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει περισσότερους Εθελοντές Αιμοδότες έχει εντάξει στο θεσμικό της πλαίσιο από το 2002 και την Ιδέα της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, η οποία θεσμοθετήθηκε από το Υπουργείο Υγείας, με σκοπό την διάδοση του Εθελοντικού Κινήματος.

Η Φλόγα της Αγάπης όπως έχει καθιερωθεί να ονομάζεται, περνάει από όλες τις πόλης της Ελλάδας, μέσα από ένα κλίμα γιορτής, για να καταλήξει στο τέλος, στην πόλη όπου φιλοξενεί την Αμφικτιονία. Παράλληλα θέλει να αναδείξει την επιτακτική ανάγκη για αθρόα προσφορά αίματος, προκειμένου να καλυφθούν οι σημαντικές ελλείψεις που προέκυψαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας, υποδέχτηκε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 19:00 μ.μ., στον χώρο του αμφιθεάτρου την «φλόγα», την οποία μετέφερε ο Γραμματέας της ΠΟΣΕΑ, κος Ζώτος Θεολόγος.

Το Περιφερειακό Τμήμα του ΕΕΣ Αλεξάνδρειας συμμετείχε και φέτος στην 20η Λαμπαδηδρομία, η οποία είχε «επετειακό» χαρακτήρα, αφού φέτος, συμπληρώνονται τα είκοσι χρόνια από την υλοποίηση της ιδέας και τη πραγματοποίηση της πρώτης Λαμπαδηδρομίας, τον Αύγουστο του 2002 .

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας παρείχε υγειονομική κάλυψη κατά την πορεία της Λαμπαδηδρομίας και καθ΄ όλη τη διάρκειά της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κοινοποίηση
Scroll to Top