ΣΕΑ ΑΜΦΙΣΣΑΣ – Γιόρτασαν οι αιμοδότες του Σ.Ε.Α. Άμφισσας στο Γαλαξίδι

Γιόρτασαν οι αιμοδότες του Σ.Ε.Α. Άμφισσας στο Γαλαξίδι

Με μια σεμνή  και συνάμα λαμπρή εκδήλωση γιόρτασαν οι αιμοδότες του ΣΕΑ Άμφισσας ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ  στο Γαλαξίδι   την Κυριακή  21/2/16.

Ο Διευθ. Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Άμφισσας  ιατρός  και υπεύθυνος Διαχείρισης αίματος  Μπουργανός  Δημ. έκανε με το δικό του τρόπο  τον απολογισμό της προσφοράς των αιμοδοτών στο Γαλαξίδι ενώ η πίτα κόπηκε από τον εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Φωκίδας και  είχε για τυχερό στο φλουρί τον Αντιπρόεδρό μας Σπ.Β. Τζαμτζή. Ήταν όλοι μαζί μας και είπαν τα καλύτερα …Ο Αντιδήμαρχος Δήμου Δελφών κος Νάκος, ο πρόεδρος Δ.Ε. Γαλαξιδίου κος Μηνάς ,ο πρόεδρος της Δ.Ε. Βουνιχώρας Τσελές.

Έγιναν οι τιμητικές  Βραβεύσεις με το μετάλλιο  του εθελοντή αιμοδότη σε 20 αιμοδότες  καθώς και τέσσερις (4 ) βραβεύσεις των τοπικών  φορέων:

Πολιτιστικός Σύλλογος  Γαλαξιδιού, Σύλλογος Γυναικών Γαλαξιδίου, Σύλλογος Γονέων και  Κηδεμόνων αλλά και της Εταιρείας <ΓΑΛΑΞΙΔΙ – ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ  Α.Ε.> με την πρόεδρό της κα Αθανασία Σ.  Παντελεημονίτου  να στηρίζει  με την παρουσία της την εκδήλωση και να δίνει τα συγχαρητήριά  της  σε όλους τους αιμοδότες για την μεγάλη προσφορά τους.

Ευχαριστούμε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση .Επόμενη αιμοδοσία την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Γαλαξιδιού και ώρες 17.30-20.30 (http://www.xarisezoi.gr)

1993- 2016 23 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
Η εθελοντική  αιμοδοσία  είναι πολιτισμός.

Κοινοποίηση
Scroll to Top