ΣΕΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ –  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΜΕ  ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ  “ΕΛΠΙΔΑΣ”

Ο Σύλλογός μας συνεχίζοντας τις δραστηριότητές του, παρά τις δυσκολίες που προκαλεί η συνεχιζόμενη και διαρκώς επιδεινούμενη Πανδημία του COVID-19  στη χώρα μας, πραγματοποίησε σήμερα με πρωτοβουλία του, μιά ιδιαίτερα σημαντική  διαδικτυακή δράση για τους μαθητές του Γυμνασίου Αμπελώνα, με αντικείμενο την αξία και την σημασία του αίματος στον Ανθρώπινο οργανισμό και φυσικά την σημασία του θεσμού της Εθελοντικής Αιμοδοσίας!
Την διαδικτυακή αυτή Συνάντηση με τους μαθητές, χαιρέτισε αρχικά ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ.Γιαννόπουλος Γιάννης με μια σύντομη αναφορά στις δράσεις του Συλλόγου μας που σκοπό έχουν την προώθηση και τη διάδωση της ιδέας και του θεσμού της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στην πόλη μας, αλλά και γενικότερα στο Δήμο μας.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Διευθύντρια του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Λάρισας κ.Μαίρη Χατζητάκη, η οποία αναφέρθηκε στην σημασία του αίματος στον Ανθρώπινο οργανισμό και στην προώθηση και εδραίωση του θεσμού της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στη χώρα μας, καθότι το αίμα, παρά την εξέλιξη της Επιστήμης και της Τεχνολογίας, εξακολουθεί να παράγεται μόνο στον Ανθρώπινο οργανισμό και δίνεται εθελοντικά και ανιδιοτελώς, μόνο από Άνθρωπο σε Άνθρωπο.
Μετά την ομιλία της κ.Χατζητάκη, ακολούθησε μια πολύ χρήσιμη και ουσιαστική  συζήτηση, αφού οι μαθητές ρώτησαν  για πολλά και σημαντικά πράγματα σχετικά  με την λειτουργία του αίματος στον Ανθρώπινο οργανισμό και πως, πότε και με ποιές  προϋποθέσεις μπορούν και αυτοί να γίνουν Εθελοντές Αιμοδότες!
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, αποτιμώντας θετικά αυτή την διαδικτυακή ενημέρωση στους μαθητές, ευχαριστούν θερμά, τόσο τον Διευθυντή του Γυμνασίου, κ. Μιχάλη Γκαλμπογκίνη, που με ιδιαίτερη προθυμία δέχτηκε την πρόταση του Προέδρου μας και τους εκπαιδευτικούς που είναι αρωγοί σε διάφορες δράσεις του Συλλόγου, όσο και την κ.Μαίρη Χατζητάκη που παρά τον μεγάλο φόρτο εργασίας δέχθηκε να συμμετάσχει σε αυτή τη διαδικτυακή ενημέρωση.

ΣΕΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ -  ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ -  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΣΕΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Κοινοποίηση
Scroll to Top