ΣΕΑ ΞΑΝΘΗΣ - Εθελοντική Αιμοδοσία 15 Απριλίου, στη Μύκη

ΣΕΑ ΞΑΝΘΗΣ – Εθελοντική Αιμοδοσία 15 Απριλίου, στη Μύκη

Ο Απρίλιος της Εθελοντικής Αιμοδοσίας συνεχίζεται!!! ΕΑΡΙΝΕΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ ΑΓΑΠΗΣ 2024 εις μνήμη Απόστολου Λέφα

…και συνεχίζουμε επίσης με κάτι επίσης όμορφο, τους όμορφους κατοίκους της ΜΥΚΗΣ.

Η εικοστή δεύτερη αιμοδοσία του έτους 2024 είναι και αυτή τη φορά στα διοικητικά όρια του Δήμου Μύκης στο δημοτικό διαμέρισμα της Μύκης.

Σας καλούμε και σας περιμένουμε με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» των Αθηνών την Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 από τις 17:30μμ έως τις 21:30μμ στο χώρο του Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου.

Προσφέρουμε το αίμα μας για όλα τα παιδιά της χώρας μας, ηλικίας από λίγων ημερών έως 14 ετών, που φιλοξενούνται στο Νοσοκομείο αυτό, όπως και για τους πολυμεταγγιζόμενους συνανθρώπους μας που πάσχουνε από Θαλασσαιμία.

Μία δράση και συνεισφορά που φέτος συμπλήρωσε δεκαεπτά έτη (17) συνεχούς, αδιάλειπτης παρουσίας και συνεργασίας με την «Αγάπη» της Ξάνθης.

Τέλος θυμίζουμε για ακόμη μία φορά ότι, μετά την ολοκλήρωση μιας καταπληκτικής προηγούμενης χρονιάς όπου ο Σύλλογος της “ΑΓΑΠΗΣ” παρέμεινε στην κορυφή της προσφοράς σε ολόκληρη τη χώρα μας (με συνολική συγκομιδή 5.437 ασκούς αίματος), συνεχίζουμε με αισιοδοξία και την φετινή μας πορεία.

Ήδη έχουνε αιμοδοτήσει μέχρι σήμερα από της 1 Ιανουαρίου του 2024 πάνω από 1.000 μέλη της «Αγάπης», παλιά και νέα.

Συνεχίζουμε λοιπόν να προσφέρουμε το αίμα μας για όλους αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά…και ας είναι αχρείαστο για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους.

Ταυτόχρονα με την προσφορά μας ενισχύουμε τα Εθνικά Αποθέματα και την Εθνική Δεξαμενή.

ΣΕΑ ΞΑΝΘΗΣ - Εθελοντική Αιμοδοσία 15 Απριλίου, στη Μύκη
ΣΕΑ ΞΑΝΘΗΣ – Εθελοντική Αιμοδοσία 15 Απριλίου, στη Μύκη

 

Κοινοποίηση
Scroll to Top