ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

17η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Π.Ο.Σ.Ε.Α. – ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα 10 Ιουλίου 2019, και ώρα 14:00 μετά από προγραμματισμένη συνάντηση ο Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Ε.Α. κ. Χρήστος Πρωτόπαπας επισκέφτηκε τα γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Αθήνα όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αντώνη Αυγερινό, προκειμένου να συζητήσουν σχετικά με την διοργάνωση της 17ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας των Εθελοντών Αιμοδοτών και την ανάπτυξή της σε όλη τη χώρα.

Σε ζεστό κλίμα και μετά από διαλογική συζήτηση των Προέδρων και των συνεργατών τους αποφάσισαν από κοινού να συνδιοργανώσουν την πανελλήνια αυτή δράση της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

Αποφασίστηκε επίσης, η Τελετή Αφής της Φλόγας να γίνει στο περιστύλιο του Ζαππείου, την Παρασκευή 26 Ιουλίου και ώρα 7:00 μ.μ.

Η Φετινή Λαμπαδηδρομία έχει στόχο της να στείλει μηνύματα στην Ελληνική κοινωνία που αφορούν τον Εθελοντισμό γενικότερα, την ανάπτυξη της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και κάθε Εθελοντικής δράσης που έχουν στόχο να διευκολύνουν και να απαλύνουν τον πόνο των συνανθρώπων.

Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών, τμήματα και κλιμάκια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Ενοριακές Τράπεζες Μητροπόλεων, Εθελοντικοί Φορείς, Πολιτιστικοί και όσοι αγωνίζονται για μια πιο ανθρώπινη κοινωνία θα συμβάλουμε ώστε η χώρα μας φέτος να αναδείξει τον Εθελοντισμό και με την δίμηνη δράση της Λαμπαδηδρομίας σε κάθε άκρη της χώρας να αφυπνίσει και να φέρει κοντά μας, τον κάθε νέο και νέα της πατρίδας μας.

Με εκτίμηση,

   Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

            Ο Πρόεδρος                                                                Η Γενική Γραμματέας

    Χρήστος Εμ. Πρωτόπαπας                                                   Ευαγγελία Ιωανν. Κλούρα

Κοινοποίηση
Scroll to Top