ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΠΟΣΕΑ

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι οι φετινοί Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί Ζωγραφικής και Δημιουργικής Γραφής ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία και ευχαριστούμε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν από κάθε γωνιά της χώρας μας.

Οι νικητές του Διαγωνισμού Ζωγραφικής που αναδείχθηκαν σήμερα 20 Ιουνίου με την πολύτιμη συμβολή του καταξιωμένου ζωγράφου, κ. Χρήστου Νίκολη, προέρχονται από τα εξής δημοτικά σχολεία:

  1. 2ο  Δημοτικό Σχολείο Ξυλοκάστρου
  2. 2ο  Δημοτικό Σχολείο Ξυλοκάστρου
  3. 3ο  Δημοτικό Σχολείο Φαρσάλων

Οι νικητές του Διαγωνισμού Δημιουργικής Γραφής που αναδείχθηκαν σήμερα 20 Ιουνίου με την πολύτιμη συμβολή της φιλολόγου, κ. Ζαφειρίας Ρουμελιώτου, προέρχονται από τα εξής σχολεία:

  1. 1ο ΓΕΛ Λεβιδίου Αρκαδίας
  2. 2ο Γυμνάσιο Μούδρου Λήμνου
  3. 3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης

Τα δώρα των νικητών θα αποσταλούν στους τοπικούς Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών, οι οποίοι θα φροντίσουν να τα παραδώσουν στους νικητές.

Ευχαριστούμε  το Υπουργείο Παιδείας καθώς και τους Διευθυντές των σχολείων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας συμμετέχοντας στον διαγωνισμό για την προβολή της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και παρότρυναν δεκάδες μαθητές να συνεργαστούν μαζί μας για αυτό το αποτέλεσμα. Ευελπιστούμε πως κάθε χρόνο θα στηρίζουν την προσπάθεια μας περισσότερα σχολεία και περισσότεροι μαθητές.

Κοινοποίηση
Scroll to Top