16η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

Αξιότιμε(η) κύριε(α) Πρόεδρε και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

Η Π.Ο.Σ.Ε.Α. θα διοργανώσει και φέτος τις δύο κορυφαίες εκδηλώσεις του Εθελοντικού Κινήματος της χώρας, δηλαδή την 16η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών και την 29η Αμφικτιονία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Συγκεκριμένα το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας κατά την συνεδρίασή του την 1η Φεβρουαρίου 2018 αποφάσισε ομόφωνα:

Να προτείνει και εν τέλει να αποδεχτεί ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου να αναλάβει την διοργάνωση της Τελετής Αφής της «Φλόγας της Αγάπης», με την συνεργασία και την υποστήριξη των Τοπικών Φορέων. Η Τελετή Αφής της Φλόγας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, στις 24 Ιουλίου 2018 και ώρα 19.00 στο Αγρίνιο, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο Πάρκο του Αγρινίου.

Να κάνει δεκτή την πρόταση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών ”Ο Άγιος Στυλιανός” για την διοργάνωση της Τελετής Λήξης της 16ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας στις 5 Οκτωβρίου 2018 και την διοργάνωση της 29ης Αμφικτιονίας Συλλόγων και Φορέων Εθελοντικής Αιμοδοσίας στις 5, 6 και 7 Οκτωβρίου 2018, στην Πάτρα. Η Τελετή Λήξης της Λαμπαδηδρομίας και παράλληλα η Τελετή Έναρξης της Αμφικτιονίας θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στις 7 το βράδυ στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού του πολιούχου  Αγ. Ανδρέα μετά την τέλεση αρχιερατικού εσπερινού από τον Μητροπολίτη Πατρών. Οι εργασίες του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ, κατ’ εξοχήν συνεδριακός χώρος πολύ κοντά στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

Το κόστος συμμετοχής ανά σύνεδρο διαμορφώνεται στα 100 ευρώ ανά άτομο, σε δίκλινο δωμάτιο. Το κόστος αυτό περιλαμβάνει την συμμετοχή στο Συνέδριο, coffee break, δύο πρωινά, δύο γεύματα και δύο δείπνα μεταξύ των οποίων και το επίσημο δείπνο το Σάββατο 6 Οκτωβρίου σε γνωστό εστιατόριο της πόλης πλησίον του ξενοδοχείου.

Στις 10 Ιουλίου θα αναρτηθεί ιστοσελίδα της Αμφικτιονίας με μέριμνα του Διοργανωτή Συλλόγου, όπου θα υπάρχουν όλες οι αναλυτικές πληροφορίες για το κόστος συμμετοχής και οι τραπεζικοί λογαριασμοί, όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος θα καταθέτει το κόστος συμμετοχής  και θα κατοχυρώνει την συμμετοχή του στο συνέδριο.

Η Γενική Συνέλευση της Π.Ο.Σ.Ε.Α θα πραγματοποιηθεί την τελευταία ημέρα όπως κάθε χρόνο για την αποφυγή επιπλέον οικονομικής επιβάρυνσης των Συλλόγων Μελών.

Να πραγματοποιήσει την καθιερωμένη Λαχειοφόρο Αγορά, της 16ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας, προκειμένου να ενισχύσει τους Συλλόγους της ώστε να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, καθώς και στις ανάγκες της Λαμπαδηδρομίας αλλά και την ίδια την Ομοσπονδία στις λειτουργικές της δαπάνες. Η ελάχιστη ποσότητα αποστολών θα είναι 500 λαχνοί και παρακαλούνται όλοι οι Σύλλογοι Μέλη της Ομοσπονδίας να συμμετέχουν στην Λαχειοφόρο Αγορά. Με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσουμε ώστε η Ομοσπονδία να επαναφέρει την λειτουργία του γραφείου της σε καθημερινή βάση, διότι με απασχόληση δύο ημερών της υπαλλήλου στην γραμματεία δεν είναι δυνατόν να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των μελών Συλλόγων και στην εύρυθμη λειτουργία της.

Πέραν τούτου παρακαλείσθε όπως από σήμερα δηλώσετε την συμμετοχή σας στο email της Ομοσπονδίας (posea.gr@hotmail.com) προκειμένου να συμπεριληφθείτε στο πρόγραμμα της 16ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας το οποίο θα αναρτάται επικαιροποιημένο καθημερινώς στην ιστοσελίδα της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

Με εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

          Ο Πρόεδρος                                                                            Η Γενική Γραμματέας

    Χρήστος Εμ. Πρωτόπαπας                                                               Ευαγγελία Ιωαν. Κλούρα

Υ.Γ. Σας υπενθυμίζουμε ότι για να συμμετέχετε στην Αμφικτιονία και στην Γενική Συνέλευση της Π.Ο.Σ.Ε.Α. θα πρέπει να είστε ταμειακώς εντάξει έως και το έτος 2018 και να έχετε στείλει τις Βεβαιώσεις των Μονάδων Αίματος έως και το έτος 2017.

Κοινοποίηση
Scroll to Top