ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΙΚΗΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ Π.Ο.Σ.Ε.Α.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΙΚΗΤΩΝΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ Π.Ο.Σ.Ε.Α. ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, η Π.Ο.Σ.Ε.Α. διοργάνωσε δύο Πανελλήνιους Διαγωνισμούς: ένα διαγωνισμό βίντεο που απευθυνόταν σε μαθητές γυμνασίων και λυκείων και ένα διαγωνισμό ζωγραφικής για μαθητές δημοτικών σχολείων. Η συμμετοχή των σχολείων ήταν συγκινητική, καθώς λάβαμε έργα τόσο από περιοχές στις οποίες δραστηριοποιούνται σύλλογοι-μέλη της Ομοσπονδίας, όσο και από περιοχές όπου δραστηριοποιούνται σύλλογοι που δεν ανήκουν στην Ομοσπονδία, ανοίγοντας με αυτό τον τρόπο ένα νέο δρόμο επικοινωνίας.

Για το διαγωνισμό βίντεο, νικητής αναδεικνύεται το Γυμνάσιο Κουτσελιού Ιωαννίνων. Συμμετείχαν οι μαθήτριες: Βασιλείου Μαριλένα, Διαμάντη Μαρία, Πριάβολου Ευαγγελία και Στάθη Ελευθερία. Υπεύθυνη καθηγήτρια: Βαρτζιώτη Ειρήνη.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το βίντεο αλλά και να το χρησιμοποιήσετε στα πλαίσια των εκδηλώσεων σας:

Για το διαγωνισμό ζωγραφικής, οι νικητές είναι: μαθήτρια Ε’ τάξης από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου (ΣΕΑ Αργολίδας ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ), η Παγώνη Ειρήνη από τη Λέρο (ΣΕΑ Λέρου) και η Ματσόλη Ηλιάννα από την Κέα (ΣΕΑ Δήμου Κέας).

Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές καθώς και στους εκπαιδευτικούς που αφιέρωσαν χρόνο για να ενημερώσουν τους μαθητές για την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας. Τα δώρα θα αποσταλούν στους τοπικούς συλλόγους, οι οποίοι θα έρθουν στη συνέχεια σε επικοινωνία με τους νικητές.

Τα παιδιά είναι το μέλλον μας. Σήμερα βάζουμε τα θεμέλια, για να έχουμε αύριο τα αποτελέσματα που θέλουμε!

Με εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

         Ο Πρόεδρος                                                                               Η Γενική Γραμματέας

    Χρήστος Εμ. Πρωτόπαπας                                                               Ευαγγελία Ι. Κλούρα

Κοινοποίηση
Scroll to Top