ΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ – Συνεχίζεται η 13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία στην περιοχή της Κοζάνης

Συνεχίζεται η 13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία στην περιοχή της Κοζάνης.

Η «Φλόγα της Αγάπης» συνεχίζει τις διαδρομές στην περιοχή μας όπως κάθε χρόνο, σε συνεργασία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» και των επιμέρους τοπικών φορέων. Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015 λαμπαδηδρόμοι φορώντας το t-shirt της λαμπαδηδρομίας διέσχισαν τις περιοχές Χαραυγή – Δρέπανο – Τετράλοφο – Ρυάκιο – Άγιο Δημήτριο, βοηθώντας έτσι στη διάδοση του μηνύματος του εθελοντισμού και της προσφοράς ζωής!

Σε όλα τα χωριά οι κάτοικοι περίμεναν με ανυπομονησία το συνοδευτικό όχημα απ’ όπου ακούγονταν τα μηνύματα και υποδέχονταν τους λαμπαδηδρόμους με χειροκροτήματα. Σε κάθε χωριό που επισκεφτήκαμε, ο πρόεδρος του ΣΕΑ Κοζάνης κ. Τσαυσίδης Θεόδωρος ενημέρωνε τους κατοίκους από τη μικροφωνική για τη δωρεά Μυελού των Οστών και Βλαστοκυττάρων.

Στον Άγιο Δημήτριο, σημείο τερματισμού της διαδρομής, όπου έγινε και το άναμμα του βωμού, δεκάδες κόσμου είχε μαζευτεί από νωρίς για να παρακολουθήσει την τελετή αλλά και να απολαύσει το χορευτικό τμήμα του χωριού με τα Μωμοέρια.

Η «Φλόγα της Αγάπης» ξεκίνησε από την πόλη της Κοζάνης, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή αφής της 13ης Λαμπαδηδρομίας και η μεταλαμπάδευση της φλόγας στις αντιπροσωπίες όλης της χώρας για να ξεκινήσει το Πανελλήνιο ταξίδι της. Το ταξίδι αυτό της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την δωρεά ζωής δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη συνδρομή των χορηγών μας: ΟΠΑΠ, Βίκος, ΔΕΗ, Δωδώνη, Π.Ε. Κοζάνης, OTE-COSMOTE, ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας και Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας.

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ- ΧΑΡΙΣΕ  ΖΩΗ

Με σεβασμό στους Ασθενείς και εκτίμηση στους Εθελοντές Αιμοδότες.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                 Η Γ. Γραμματέας

Τσαουσίδης Θεόδωρος                      Τσαουσίδου Κάκη

Κοινοποίηση
Scroll to Top