ΣΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά η εθελοντική αιμοδοσία που έλαβε χώρα στο s/m Ανδρικόπουλος στο κατάστημα της Οβρυάς την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020συνδυάζοντας την επιχειρηματικότητα με την προσφορά.

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα προσύρχοντο κυρίως νεαρά άτομα με χαμόγελο  στα χείλη ώστε να προσφέρουν το αίμα τους για τους πάσχοντες συνάνθρωπους μας. Παράλληλα ενημερώθηκαν από το ΚΕΔΜΟΠ για την δωρεά μυελού των οστών και πολλοί έδωσαν δείγμα και έγιναν δότες.

Σε ξεχωριστό χώρο έγινε σεμινάριο πρώτων βοηθειών από τον  Ε.Ε.Σ με θέμα  «Καρδιοαναπνευστική ανάνηψη». Σίγουρα τέτοιες πρωτοβουλίες προσφοράς και πρόληψης αναπτύσσουν   αισθήματα αλληλεγγύης και αλτρουισμού μεταξύ των εργαζομένων  αλλά και της κοινωνίας γενικότερα για έναν κόσμο καλύτερο και ανθρώπινο που τόσο ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ.

Το ΔΣ του Συλλόγου μας ευχαριστεί και συγχαίρει τα s/mΑνδρικόπουλος για την πολύτιμη και πολυετή συνεργασία μας στην εθελοντική αιμοδοσία και τους εύχεται από καρδιάς υγεία σε όλους και καλές δουλειές.

Κοινοποίηση
Scroll to Top