ΣΕΑ ΦΑΛΑΝΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – «Φούντωσε» η «Φλόγα της Αγάπης» στη Φαλάνη

Ήταν όλοι εκεί! Μικροί και μεγάλοι , εθελοντές στην ψυχή και στην πράξη, κρατώντας ψηλά τις αναμμένες δάδες για να «φουντώσουν» όσο πιο ψηλά γίνεται τη «Φλόγα της Αγάπης»! Από τον πιο μικρό μαθητή μέχρι τον πιο μεγάλο, από τα τοπικά αθλητικά σωματεία του Σμόλικα, του Φαλανιακού και του Γυμναστικού Συλλόγου, από το Σύλλογο Δρομέων και του Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού. Όλοι παρόντες στην 20η Επετειακή Λαμπαδηδρομία, «φωνάζοντας» δυνατά το μήνυμα της κορυφαίας αλληλέγγυας πράξης και της ανιδιοτελούς προσφοράς.

«Στον τόπο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης που από το 1993 μέχρι και σήμερα «χτίζει» ελπίδες και όνειρα για το συνάνθρωπο, δίνει ζωή από τη ζωή του, «μεταγγίζει » καρδιές …..Χιλιάδες μέχρι σήμερα και συνεχίζει ακούραστος….Μαζί με τους κατοίκους της Φαλάνης που γέμισαν τους δρόμους την περασμένη Παρασκευή στην κορυφαία εκδήλωση.

Η «Φλόγα της Αγάπης» έφτασε στη Φαλάνη από τον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη Αθηνών και παραδόθηκε στην πρωταθλήτρια του στίβου Λίλη Αλεξούλη,τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα και τον παραολυμπιονίκη Βασίλη Ψαθά. Θα συνεχίσει το ταξίδι της μέχρι την Κέρκυρα, όπου την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η 32η Αμφικτιονία.

«Η εθελοντική αιμοδοσία είναι το μεγαλείο που κρύβουμε μέσα μας, το προνόμιο να λεγόμαστε άνθρωποι, η ευθύνη να συμπαραστεκόμαστε στο συνάνθρωπο, η συνειδητοποίηση της ανάγκης, ο σεβασμός στη ζωή» δήλωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης Ειρήνη Μάνη τονίζοντας σε όλους να μη διστάζουν να γίνουν εθελοντές αιμοδότες, να μη φοβηθούν να δοκιμάσουν την εμπειρία, να την εντάξουν στην ζωή τους και να συμβάλουν στη διάδοσή της!

Η εκδήλωση που έγινε σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων ολοκληρώθηκε με επιτυχία νωρίς τα ξημερώματα με χορούς και τραγούδια και με τη στήριξη του μεγάλου χορηγού «Τυροκομικά ΧΩΤΟΣ»  και Ηλεκτρολογικά του Σάκη Δώτα. Σημαντική ήταν η συμβολή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, της Τροχαίας και του ΕΚΑΒ για την ασφαλή μεταφορά της «Φλόγας».

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης ευχαριστεί όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους το θεσμό της Λαμπαδηδρομίας. Το Βουλευτή της Ν.Δ Χρήστο Κέλλα, της Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Τάνια Δόκου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιώργος Λαδόπουλος, Σάκης Παιδής και Πέτρος Τσακνάκης, η Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Γιάννουλης, Κοιλάδας & Αγροτικής Ανάπτυξης Ρίτα Απρίλη, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Αλεξούλης, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Λαρισαίων και Γ.Γ. της ΠΕΔ Θεσσαλίας Ρένα Καραλαριώτου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θανάσης Μαμάκος και Κώστας Βλαχούλης, οι τοπικοί σύμβουλοι Μαρία Σταύρου και Δημήτρης Ντούμος, η διευθύντρια ΔΕ Τρικάλων Ελενη Ξυνοπούλου, ο Πρόεδρος ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας Ηλίας Καφφές, ο Πρόεδρος του Δημοτικού διαμερίσματος Φαλάνης και της ομάδας του Φαλανιακού Κώστας Λυγούρας, ο Πρόεδρος του Σμόλικα Χρήστος Ντριγκόγιας, ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Φαλάνης Βασίλης Ζιώγας, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Φαλάνης Γεωργία Φώλια, και η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Φαλάνης Ιφιγένεια Λάππα, η  Προϊσταμένη της αιμοδοσιας Μαρία Φακή, οι γιατροί της αιμοδοσίας Ρούλα Ανδρούτσου και Κατερίνα Κορακάκη.
Χαιρετισμό απέστειλαν ο βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ Μάξιμος Χαρακόπουλος και η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη».

Κοινοποίηση
Scroll to Top