ΣΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ – ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ… Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΧΙΟΝΑ

ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ…. Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΧΙΟΝΑ

Σε πανηγυρικό κλίμα  και με αθρόα προσέλευση και ιδιαίτερα των νέων πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Προέδρου του Τ. Κοινότητας  κ. Βασίλη Χριστόπουλου,για πρώτη φορά εθελοντική αιμοδοσία στην Χιόνα Ερυμάνθου την Κυριακή 28/2/2016 με θαυμάσια αποτελέσματα ξεπερνώντας  κάθε πρόβλεψη και προσδοκία, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και ανθρωπιάς.

Το ίδιο καλή ήταν και η εθελοντική αιμοδοσία την ίδια ημέρα στην Δαφνούλα Ερυμάνθου. Η επιμονή και η προσήλωση των μελών του Δ.Σ. του Πολ/ικού Συλλόγου, στο όραμα της προαγωγής και διάδοσης της εθελοντικής αιμοδοσίας επέφερε αύξηση 100%  σε μονάδες αίματος από την προηγούμενη χρονιά.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας ευχαριστεί και συγχαίρει τόσο τον Πρόεδρο του Τ. Συμβουλίου κ. Β. Χριστόπουλογια την πρωτοβουλία και για τις φιλότιμες και άοκνες προσπάθειες του για την πραγματοποίηση εθελοντικής αιμοδοσίας για πρώτη φορά στην Χιόνα, όσο και το ΔΣ του  Πολιτιστικού Συλλόγου Δαφνούλας για την συνεργασία  τους στο θεάρεστο έργο που επιτελούμε, καθώς και τους αιμοδότες για την αθρόα προσέλευση τους.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                               Η  Γραμματέας

Αθ.Θεοδωρόπουλος                                   Αμαλία Λύτρα

Κοινοποίηση
Scroll to Top