ΣΕΑ ΤΕΡΠΝΙΩΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΦΩΤΙΣΕ ΤΗΝ ΤΕΡΠΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΓΡΙΤΑ Η “ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ”

Δελτίο Τύπου

ΦΩΤΙΣΕ ΤΗΝ ΤΕΡΠΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΓΡΙΤΑ Η “ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 16η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία των εθελοντών Αιμοδοτών στην Τερπνή και τη Νιγρίτα, μεταφέροντας τα μηνύματα της αγάπης, της αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς προς τον συνάνθρωπο και την ιδέα της εθελοντικής μη αμειβόμενης εθελοντικής αιμοδοσίας.

Την Παρασκευή 7/9/2018 τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Τερπνής και όχι μόνον, με τη φροντίδα του Συλλόγου Γυναικών Τερπνής, δημιούργησαν την “αλυσίδα της ζωής” η οποία πλαισίωνε τη μεγάλη “καρδιά του Αιμοδότη” και μετέφεραν τη Φλόγα στην Πλατεία του χωριού, όπου έγινε η επίσημη υποδοχή.

Στους χαιρετισμούς τους ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Γιάννης Νούλης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τερπνής κ. Γεράκης Δρουμπλής, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κ. Ευαγγελία Κεραμυδά και εκ μέρους του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ “ΒΙΣΑΛΤΕΣ” η κ. Ανοιξιά Πέγου τόνισαν τη σημασία της προσφοράς αίματος και την αναγκαιότητα να αυξηθούν οι Τερπνιώτες εθελοντές Αιμοδότες ώστε να υλοποιηθεί το σύνθημά “ένας εθελοντής αιμοδότης σε κάθε οικογένεια”.

Για το αίμα και την αιμοδοσία μίλησε επίσης και η γιατρός κ. Αικατερίνη Κουφοπούλου – Παπίκα.

Στα παιδιά λαμπαδηδρόμους προσφέρθηκαν κεράσματα και έγινε απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων.

Το Σάββατο 8/9/2018 η Φλόγα φώτισε και την πόλη της Νιγρίτας ανοίγοντας τις εκδηλώσεις της τελευταίας ημέρας των Γερακινείων 2018. Τη Φλόγα μετέφεραν παιδιά από τον Ορειβατικό Σύλλογο Νιγρίτας, το Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ “Βισάλτες” και του Αθλητικού Συλλόγου Tae Kwon Do – Kick box “Μονομάχοι” Νιγρίτας.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσ/νίκης κ. Γιάννης Νούλης, ως ο διοργανωτής Σύλλογος, η Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Αγνή Δουβίτσα, ο Υπεύθυνος του τμήματος Αιμοδοσίας του Ορειβατικού Συλλόγου γιατρός κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκης και η κ. Ανοιξιά Πέγου εκ μέρους του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ “ΒΙΣΑΛΤΕΣ”.

Ακολούθησε το πρόγραμμα της ημέρας που περιλάμβανε βράβευση αθλητών του Δήμου για τις πανελλήνιες & διεθνείς επιτυχίες τους και το μουσικό πρόγραμμα με τον υπέροχο Κώστα Μακεδόνα και τη γλυκιά φωνή της Περσεφόνης Μήλια. Τα Γερακίνεια 2018 έκλεισαν φαντασμαγορικά με πυροτεχνήματα ….

Ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης ως διοργανωτής των εκδηλώσεων, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όσους συνέβαλαν στην επιτυχία τους και συγκεκριμένα : τους Συλλόγους που πήραν μέρος με τα παιδιά λαμπαδηδρόμους, την Επιτροπή Πανήγυρης Ζωοδόχου Πηγής Τερπνής, για την παραχώρηση καθισμάτων και της μικροφωνικής εγκατάστασης, τον Πρόεδρό της Στάθη Μπλίογκαρα για τη διάθεση του αυτοκινήτου του, τον Παπαγεωργίου Βασίλη για τα μεγάφωνα και τη διαχείριση της κονσόλας του ήχου, τον Βαλάντη Κασαμπαλή, τον Αντιπρόεδρο Τερπνής Αθανάσιο Δ. Μιχαλάκη και τη γιατρό Αικατερίνη Κουφοπούλου – Παπίκα που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή του Συλλόγου Γυναικών Τερπνής.

Κοινοποίηση
Scroll to Top