ΣΕΑ ΡΟΔΟΥ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου, Δωρεάς Οργάνων Σώματος & Αιμοποιητικών Κυττάρων «Άγιος Εφραίμ» ευχαριστεί θερμά την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου, και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο κ. Χατζηδιάκο Φώτη καθώς και τον Αντιδήμαρχο κ. Πόκκια Γεώργιο, για την οικονομική ενίσχυση των δράσεων του Συλλόγου, με την κάλυψη των εξόδων για την δημιουργία πανό και roll up, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στην προσεχή 53η Πανελλήνια έκθεση χειροτεχνίας και αγροτικής οικονομίας Κρεμαστής, αλλά και στις μετέπειτα δράσεις του συλλόγου, με απώτερο σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για τα θέματα της αιμοδοσίας, της δωρεάς μυελού των οστών και της δωρεάς ομφαλοπλακουντιακού αίματος.

Στα πλαίσια της συνεργασίας του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών και του Δήμου Ρόδου θα διεξαχθεί την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018, από τις 9:00 έως τις 13:00 Εθελοντική Αιμοδοσία στην είσοδο του Δημαρχείου Ρόδου, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών σε αίμα του νησιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω της αύξησης των τροχαίων ατυχημάτων οι ανάγκες σε αίμα διπλασιάζονται ενώ η προσφορά μειώνεται.

Αξιοσημείωτη είναι και η προσφορά της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Δωδεκανήσου, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δωδεκανήσου και της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, η 95 ΑΔΤΕ, που δήλωσαν ότι θα είναι συμπαραστάτες και παρών στην πρωτοβουλία. Την εκδήλωση στηρίζει όπως κάθε φορά η Ν.Υ. Αιμοδοσίας Γ.Ν. Ρόδου.

Η συμμετοχή όλων είναι επιβεβλημένη, γιατί έτσι αντικατοπτρίζονται όχι μόνο η κοινωνική αλληλεγγύη, αλλά τα ιδανικά και οι αξίες που αποτελούν την ουσία της ζωής.

Κοινοποίηση
Scroll to Top