ΣΕΑ ΠΑΛΑΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Στο “ιερό καθήκον” οι αιμοδότες του Παλαμά (26η αιμοδοσία)

Πρώτη μέρα σήμερα (Πέμπτη 26/01/2017) της 26ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας που διοργάνωσε ο Σ.Ε.Α.Π. στο Κ.Υ. Παλαμά, με την συνεργασία της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Καρδίτσας.

Συγκεντρώθηκαν 50 πολύτιμες μονάδες αίματος, αριθμός ιδιαίτερα ικανοποιητικός αν αναλογιστεί κανείς ότι υπάρχει έξαρση των ιώσεων και πολλοί αιμοδότες είτε νοσούν τώρα, είτε μόλις έχουν “βγει” από αυτή την ταλαιπωρία. Σε αυτό να προσθέσουμε ότι σήμερα πολλοί αγρότες-αιμοδότες του Παλαμά συμμετείχαν στην πορεία των τρακτέρ στο μπλόκο της Νίκαιας. Ευελπιστούμε να είναι όλοι στην δεύτερη μέρα της 26ης αιμοδοσίας που θα γίνει σε δύο εβδομάδες (Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου 2017).

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά ευχαριστεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες, που παραβρέθηκαν στην σημερινή αιμοδοσία, εκφράζοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπό τους, μιας και το αίμα ούτε παράγεται αλλά ούτε και αντικαθίσταται, παρά μόνο προσφέρεται!

Περιμένουμε, όπως αναφέραμε και παραπάνω, όλα τα μέλη του συλλόγου που δεν έδωσαν σήμερα αίμα, αλλά και όλους όσους επιθυμούν, να έρθουν (ανεξαρτήτως επωνύμου πλέον) στο δεύτερο σκέλος της 26ης αιμοδοσίας που θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου 2017 τις ίδιες ώρες (08:30-13:00) στο Κ.Υ. Παλαμά.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
-Ο-                                                    -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΚΑΖΟΥΝΗΣ             ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΡΟΥΒΑΣ

Κοινοποίηση
Scroll to Top