ΣΕΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – Ο ΠτΔ θα επισκεφτεί τα γραφεία του ΣΕΑ Ξυλοκάστρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας θα επισκεφτεί τα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης «Οι Φίλοι της Ζωής».

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, θα επισκεφτεί τα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης «Οι Φίλοι της Ζωής», κατά την παρουσία του στην πόλη του Ξυλοκάστρου, επ’ ευκαιρία του εορτασμού του Πολιούχου Αγίου Βλασίου, 11 Φεβρουαρίου 2016 και την ανακήρυξή του ως Επίτιμου Δημότη.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, απεδέχθη την πρόταση που του επέδωσε επίσημα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου και Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Ε.Α. κ. Χρήστος Πρωτόπαπας, όταν πρόσφατα επισκέφθηκε το Προεδρικό Μέγαρο μαζί με τον Μητροπολίτη Κορινθίας, τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας θα αποτελέσει ύψιστη τιμή για το σύνολο του κινήματος των Εθελοντών Αιμοδοτών στην Κορινθία, και ιδιαίτερα για τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης «Οι Φίλοι της Ζωής», ο οποίος επί 28 χρόνια πρωτοστατεί σε τοπικό, αλλά και πανελλαδικό επίπεδο στον αγώνα για την διάδοση της πανανθρώπινης ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και της Δωρεάς Οργάνων και Ιστών Σώματος.

Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε απονείμει τιμητικούς επαίνους σε 13 μέλη του Συλλόγου, κατά την ιστορική για το κίνημα των Εθελοντών Αιμοδοτών τελετή, που είχε πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου 2015 στο Προεδρικό Μέγαρο, επ’ ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη.

Κοινοποίηση
Scroll to Top