ΣΕΑ ΞΑΝΘΗΣ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 4 Μαΐου 2015
 Αρ.Πρωτ. 259

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» , θα θεωρούσε ιδιαίτερη και μεγάλη τιμή την παρουσία σας την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015 και ώρα 20:30μμ. στην εκδήλωση –βράβευση των Ξανθιωτών Εθελοντών Αιμοδοτών με τα μετάλλια που αποδίδονται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο «ΚΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» (5οχιλ.Ξάνθης-Ιάσμου).και θα βραβευτούν Ξανθιώτες Αιμοδότες με τα προβλεπόμενα από το Νόμο μετάλλια, τα Ειδικά τιμητικά βραβεία από τον Δήμο Ξάνθης και τα Ειδικά βραβεία και επαίνους του Συλλόγου μας, στα πλαίσια της ΕΟΡΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗ 2015».

Φέτος ο σύλλογος συμπληρώνει τα 40 έτη προσφοράς και για το λόγο αυτό έχουν προγραμματιστεί τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις. Στις εκδηλώσεις έχει προσκληθεί να παραστεί και ο Υπουργός Υγείας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Όσοι αιμοδότες-μέλη μας θέλουν να παραβρεθούν στην εκδήλωση μπορούν να πάρουν προσκλήσεις από τα γραφεία του Συλλόγου.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Χαρ.Παπαχρόνης                                       Γεώργιος Αριστ. Μαθιουδάκης

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της ΕΟΡΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗ 2015 στις 8, 9 και 10 Μαΐου το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ξάνθης και σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Α.Μ.Θ., τη Διεύθυνση Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Δήμο Αβδήρων θα πραγματοποιηθούν οι κάτωθι εκδηλώσεις:

1. Παρασκευή 8 Μαΐου – βραβεύσεις Ξανθιωτών Εθελοντών Αιμοδοτών στο κέντρο «ΚΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ».

2. Σάββατο 9 Μαΐου – Κεντρική Πλατεία Ξάνθης – Ξάνθη 10:00 – 13:00.

α. Τα παιδιά ζωγραφίζουν για την Αιμοδοσία (με τις συμμετοχές του  3ου Δημοτικού Σχολείου, του 1ου Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης και των παιδιών του Συλλόγου Παιδιών ΑΜΕΑ «ΣΤΗΡΙΖΩ».
β. Εθελοντική Αιμοδοσία στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης με την   συμμετοχή όσων πολιτών το επιθυμούν και κυρίως των νέων ανθρώπων της πόλης μας για τα παιδιά με Μεσογειακή Αναιμία από τις 09:00πμ έως τις 14:00μμ.
γ. Μουσική Συναυλία με τους «KOZAMOSTRA» ώρα 13:00μμ.

3.   Κυριακή 10 Μαΐου
α. Αρτοκλασία και Μνημόσυνο ΑΓΑΠΗΣ στο Γηροκομείο Ξάνθης 7:30πμ-10:00πμ.
β. Παιδική μουσικοχορευτική παράσταση «Η αγάπη λούλουδο» 19:30μμ-21:30μμ από το Λύκειον των Ελληνίδων στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Κωνσταντίνος Μπένης».

ΑΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΑΣ.

ΚΑΘΕ ΣΤΑΓΟΝΑ…ΜΕΤΡΑΕΙ…

Κοινοποίηση
Scroll to Top