ΣΕΑ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ – ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Η Εθελοντική Δωρεά Μυελού των Οστών χαρίζει νέα ελπίδα ζωής σε χιλιάδες ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο του αίματος, όπως η λευχαιμία (ο πιο συνήθης καρκίνος στα μικρά παιδιά) και το λέμφωμα. Δίνοντας λίγο σάλιο, καθένας από εμάς (ηλικίας 18-50 χρονών) μπορεί να γίνει εθελοντής δότης και, μέσα από αυτήν την πράξη αλτρουισμού, ίσως μια μέρα σώσει μια ζωή. Γιατί καθένας μας μπορεί να είναι ο Ένας και μοναδικός συμβατός δότης για έναν ασθενή σε ανάγκη μεταμόσχευσης μυελού των οστών. Αν βρεθεί συμβατός, μπορεί να προσφέρει το πολύτιμο μόσχευμα απλώς δωρίζοντας αίμα .

Όσοι περισσότεροι εγγραφούμε, τόσο θα αυξήσουμε τις πιθανότητες να βρεθούν οι συμβατοί δότες που θα Χαρίσουν Ζωή στους ασθενείς που μας έχουν ανάγκη. Είναι ακίνδυνο, ανώδυνο & σώζεις μια ζωή.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ενημερώνει και εγγράφει εθελοντές δότες μυελού των οστών  σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ του Πανεπιστημίου Πατρών στο γραφείο του Συλλόγου (Δημάρχου Γεωργιάδου 122 με Ιωλκού) από 9.00 ως 13.00 καθημερινές & σε αιμοδοσίες που οργανώνει .Στην αιμοδοσία που θα γίνει την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 μπροστά στο πρώην Δημαρχείο Ν. Ιωνίας από 9.00 ως 13.00 θα γίνεται  ενημέρωση  για την  εθελοντική δωρεά μυελού των οστών και θα εγγράφει εθελοντές δότες.

Το Διοικητικό  Συμβούλιο

Κοινοποίηση
Scroll to Top