ΣΕΑ ΚΑΡΠΑΘΟΥ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Καρπάθου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή της 39ης Αιμοδοσίας, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό τις δυσκολότερες έως σήμερα συνθήκες!

Ευχαριστούμε τον κύριο χορηγό της αιμοδοσίας INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΉ για τη χρηματική βοήθεια των 500,00€ που προσέφερε ώστε να διεξαχθεί η αιμοδοσία.

Τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΆΙ για την προβολή, την εταιρεία ΒΙΚΟΣ για τα προϊόντα της, τα εστιατόρια του νησιού μας CIAO, BELLA, Ελληνικόν, Ταβέρνα Ρήνα, Πέρδικα, Άψε Σβήσε και Ερασμία, που πάντοτε προσφέρουν γεύματα στο κλιμάκιο της αιμοδοσίας.

Ένα τεράστιο ευχαριστούμε στο Κλιμάκιο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ρόδου, που δεν υπολόγισαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν για την οργάνωση και συνεπώς την πραγματοποίηση της αιμοδοσίας και είναι πάντα στο πλευρό του Συλλόγου μας.

Ξεχωριστό ευχαριστούμε, σε κάθε έναν από εσάς, τους Εθελοντές μας, χωρίς τους οποίους δε θα είχαμε το κουράγιο και τη δύναμη να οργανώσουμε τίποτα. Όμως συλλέγοντας 139 μονάδες αίματος, τέτοιες δύσκολες περιόδους, αποδεικνύεται ότι οι κόποι δεν πάνε χαμένοι!

Σας ευχαριστούμε όλους!

Παρασκευάς Χρυσοχόος Giannis Eugenia Logothetis-Manaroula Sophia Vasilakis Nikolaos Protopapas Eirinh Nikos Christos Kaimaras Antonis Karanikolas — γεμάτος ευγνωμοσύνη στην τοποθεσία Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καρπάθου μαζί με Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό, ΣΚΑΪ Τηλεόραση και Interlife Ασφαλιστική.

Κοινοποίηση
Scroll to Top