ΣΕΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Πρόσκληση από την Π.Ε. Έβρου για συμμετοχή συλλόγων – φορέων σε δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, που γιορτάζεται στις 5 Δεκεμβρίου, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή σε ημερήσια δράση σε όλους τους Συλλόγους και τους Φορείς του Έβρου που υπηρετούν το πανανθρώπινο ιδεώδες της ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο,…
Η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου θα πραγματοποιήσει δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού και καλεί σε συμμετοχή όλους τους εθελοντικούς συλλόγους και φορείς του Έβρου.

Η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, που γιορτάζεται στις 5 Δεκεμβρίου, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή σε ημερήσια δράση σε όλους τους Συλλόγους και τους Φορείς του Έβρου που υπηρετούν το πανανθρώπινο ιδεώδες της ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο, με στόχο ακριβώς την αναγνώριση της κοινωνικής προσφοράς και την προώθηση του εθελοντισμού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Νομαρχείο, στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης, από τις 9:00 έως τις 21:00 της 5ης Δεκεμβρίου, και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Κάθε Σύλλογος / Φορέας που θα συμμετέχει θα έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει στο κοινό το έργο και τη δράση του, στο ισόγειο χώρο του Νομαρχείου, σε προκαθορισμένα σημεία.

Από τις 9:00 έως τις 14:00 θα υπάρχει η δυνατότητα σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να επισκεφτούν το χώρο για να ενημερωθούν σχετικά οι μαθητές.

Στις 19:00, στο πλαίσιο της δράσης «ΑΚΑΔΗΜΙΑ – ΔΟΜΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ» ο Καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Γιώργος Κώστα θα πραγματοποιήσει ομιλία για τη σημασία του εθελοντισμού στη ζωή μας. Στη συνέχεια θα δοθεί ο λόγος στους εκπροσώπους των Συλλόγων / Φορέων να ενημερώσουν τους παριστάμενους για τις δράσεις τους.

Κοινοποίηση
Scroll to Top