ΣΕΑ ΡΟΔΟΥ – Εθελοντική Αιμοδοσία 26 Οκτωβρίου, στη μνήμη του Δημήτρη Κρεμαστινού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«2η Εθελοντική Αιμοδοσία εις μνήμη Δημήτρη Κρεμαστινού»

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί το ύψιστο δώρο αγάπης για το συνάνθρωπό μας. Μια πηγαία πράξη προσφοράς που χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά από το χρόνο μας για να χαρίσει ζωή σε χιλιάδες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Για  τους λόγους αυτούς, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ», σε συνεργασία αλφαβητικά με το Δήμο Χάλκης, τη Δωδεκανησιακή Μέλισσα, το Ελληνικό Κολλέγιο Καρδιολογίας, τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου, το Νοσοκομείου Ρόδου – Τμήμα Αιμοδοσίας, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το ΤΕΕ  Δωδεκανήσου, την Τοπική Κοινότητα Αρχαγγέλου και την ΠΟΣΕΑ διοργανώνει τη 2η Εθελοντική Αιμοδοσία «Δημήτρης Κρεμαστινός» και καλεί νέους και παλιούς αιμοδότες να προσέλθουν την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022, στο κτίριο του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου (Ερυθρού Σταυρού 1) από τις 09:00 έως τις 13:00 για να αιμοδοτήσουν.

Δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσουμε ότι η Υγεία δεν είναι δεδομένη και μόνο αν είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ας αφιερώνουμε 10 λεπτά από το χρόνο μας για να δώσουμε αίμα, να προσφέρουμε ζωή στον άγνωστο συνάνθρωπό μας, στη θέση του οποίου αύριο μπορεί να είναι η μητέρα μας, το παιδί μας, ο φίλος μας ή ακόμα κι εμείς οι ίδιοι.

Με τις δικές μας προσπάθειες δημιουργούμε την ελπίδα, εξασφαλίζουμε την επάρκεια, σηκώνουμε τα μανίκια και αφήνουμε τη ζωή να κυλήσει μέσα στο φιαλίδιο.

«ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΖΩΕΣ!»

Αυτό είναι το νόημα, αυτό είναι το μήνυμα, αυτή είναι η ουσία.

Μη διστάζετε να γίνετε εθελοντές αιμοδότες, μη φοβηθείτε να δοκιμάσετε την εμπειρία, να την εντάξετε στην ζωή σας και να συμβάλετε στη διάδοσή της.

Αυτό που θα βιώσετε είναι όλη η αξία του αλτρουισμού, της αλληλεγγύης, του εθελοντισμού, της ζωής, που χωρά σε λίγα μόλις λεπτά και είναι ανεκτίμητη.

Ευχαριστούμε  μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλες και όλους, που τιμούν και στηρίζουν με την ανταπόκριση και την προσφορά τους την εθελοντική αιμοδοσία και ιδιαίτερα τους φορείς, που υπό της αιγίδα τους γίνεται η αιμοδοσία.

Κοινοποίηση
Scroll to Top