ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΑΡΟΧΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας, ετοίμασε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.), η οποία περιλαμβάνει τρόφιμα, νερά, κλινοσκεπάσματα, ρούχα, υγειονομικό υλικό και διατακτικές επιταγές, για τους πληγέντες στη Θεσσαλία.

Την προσπάθεια αυτή στήριξαν από την πρώτη στιγμή η Παγκόσμια Ομοσπονδία Οργανισμών Εθελοντικής Αιμοδοσίας (FIODS), ο Οργανισμός Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Μονακό και η Ιταλική Ομοσπονδία Εθελοντικής Αιμοδοσίας (AVIS).

Αρωγοί στη συγκεκριμένη αυτή δράση ήταν επίσης και ο ΣΕΑ Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, ο ΣΕΑ Ιτέας, ο ΣΕΑ Αλμωπίας, ο ΣΕΑ Ξάνθης, ο ΣΕΑ Καλύμνου, ο ΣΕΑ Κοζάνης, ο ΣΕΑ Χανίων και ο ΣΕΑ Εθελοντική Κοινωνική Αλληλεγγύη.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συνοδοιπόρους μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που στήριξαν την πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας μας.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους Συλλόγους-Μέλη της Π.Ο.Σ.Ε.Α., οι οποίοι κινητοποιήθηκαν με δική τους πρωτοβουλία και πρόσφεραν γενναιόδωρα στους πληγέντες.

Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο πρωί Πέμπτης 9 Νοεμβρίου, συνοδεία του Προέδρου της Π.Ο.Σ.Ε.Α. κ. Χρήστου Πρωτόπαπα, με προορισμό τη Φαλάνη της Λάρισας και τα Φάρσαλα.

Με εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

         Ο Πρόεδρος                                                                           O  Γενικός Γραμματέας                                                                                                          

    Χρήστος Εμ. Πρωτόπαπας                                                       Θεολόγος Χρ. Ζώτος

 

Κοινοποίηση
Scroll to Top