ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΣΕΑ – ΕΟΘΑ

                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                      ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΣΕΑ – ΕΟΘΑ

Με ιδιαίτερη χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση για συνάντηση του Διοικητικού Συμβούλιου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας (Ε.Ο.ΘΑ.) με αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) στα πλαίσια της καλής και τακτικής συνεργασίας μας.

Το θέμα της χθεσινής μας συνάντησης ένα και σημαντικό, η ανάληψη πρωτοβουλιών και η κοινή προσπάθεια για να μην στερηθεί αίμα κατά την περίοδο του καλοκαιριού κανένας πολυμεταγγιζόμενος συνάνθρωπός μας.

Ήδη ενημερωθήκαμε πως παρατηρούνται ελλείψεις σε συγκεκριμένο νοσοκομείο της Αττικής σε Ο αρνητικό. Καλούνται όλοι οι Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών Μέλη της ΠΟΣΕΑ να προγραμματίσουν έκτακτες Εθελοντικές Αιμοδοσίες στο παρόν διάστημα όπως αποφασίστηκε ομόφωνα κατά τις εργασίες της 32ης Αμφικτιονίας που πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα, τον Οκτώβριο του 2022.

Πρόσκληση απευθύνουμε επίσης για προσφορά αίματος σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες προκειμένου να μην λείψει αίμα από κανέναν συμπατριώτη μας που ενδεχομένως κάποια άτυχη στιγμή μπορεί να τον οδηγήσει σε κάποιο νοσοκομείο και θα πρέπει να μεταγγιστεί.

Είμαστε εδώ, είμαστε μαζί και συνεχίζουμε τη σπουδαία προσπάθειά μας.

Με εκτίμηση,

                                     Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α.          

              Ο Πρόεδρος                                                                               Ο Γενικός Γραμματέας

     Χρήστος Εμ. Πρωτόπαπας                                                               Θεολόγος Χρ. Ζώτος

Κοινοποίηση
Scroll to Top